Testimoni

Berikut adalah testimoni dan bukti penghantaran pakej myiptvfree kepada pelanggan yang dah buat tempahan serta email dari pelanggan yang sudah menerima download links bagi pakej myiptvfree pc,laptop,fon,tablet dan android box.Ada juga pelanggan yang post kat facebook serta email saya yang mereka puas n berbaloi dengan pakej ni!

Saya hanya buat sedikit skrin shot shj..hanya untuk member yang mungkin kurang percaya...sebenarnya terdapat ratusan email yang diterima dari pelanggan sebaik mereka dapat email downloads dari saya.

Jadi pelanggan yang order tidak perlu bimbang,selagi pelanggan hantar butiran tempahan dan email yang betul menerusi email/watsapp/borang dari page ORDER SEKARANG semua akan terima email Pakej myiptvfree sistem software+apps utk pc,laptop + android iptv utk fon,tablet dan android apps............................................memang berbaloi..ingat tiada bayaran bulanan!

Ok sekarang kita lihat pada sedikit skrin shot yang saya buat dari email yang diterima dan dihantar kepada dan dari pelanggan.


!Tetimoni pelanggan...saya add sikit shj kat sini sebagai contoh,ramai yang berpuas hati yang order myiptvfree pakej shj utk android fon,tablet,android box,pc,laptop!

Manala nak dapat 500++ saluran live tv utk hanya RM49.90 sekali caj perkhidmatan tanpa sebarang bil bulanan & boleh pakai kat android fon,tablet,android box,pc,laptop win serentak tanpa id/pin?..............MEMANG BERBALOI!


Featured Post

Live tv Iptv Myiptvfree Asstro Tempatan Dan Antarabangsa Utk Android Fon,Tablet,Android Tv Box Tanpa Bil Bulanan

Iptv Myiptvfree Astroo saluran live tv adalah applikasi untuk android fon,tablet, android tv box . Boleh install kat semua device and...

Search This Blog

Translate

BAZARIA