Pakej Set Dekoder Astro Tambahan Bagi Menonton Live Tv Kegemaran -Multiroom

Anda dah pakai astro kan?Ramai juga yang pakai astro tetapi berapa ramai yang tahu pasal multiroom pakej astro?



Pakej multiroom ni sebenarnya membolehkan anda tambah satu lagi dekoder kat bilik atau ruang lain kat kediaman anda.Kenapa perlu tambah dekoder extra,ianya sekadar tambahan shj bagi menonton siaran kegemaran kalau kediaman anda ada ramai ahli,sebab masing masing nak tengok cerita lain kan,kadang si isteri nak tengok drama korea tapi si suami pulak nak tengok world cup 2018..susah la kan cam ni.So astro sediakan pakej yang dipanggil multiroom dengan caj perkhidmatan yang amat rendah.

Members yang dah pakai astro dekoder beyond kini boleh call astro centre dan langan utk satu lagi dekoder,mereka akan datang ke tempat anda dan pasang semua tanpa sebarang caj tambahan bagi kerja pemasangan,cuma anda perlu bayar kurang dari RM50 bagi saluran yang sama banyak kat dekoder pertama,so kedua-dua dekoder akan ada saluran sama tetapi boleh tukar saluran kat dekoder pertama atau kat dekoder kedua ,jadi tak akan ada masalah tengok siaran kegemaran masing-masing.

Memerbs boleh pilih dekoder astro beyond hd percuma atau dekoder pvr gan sistem rakaman utk hanya rm100 shj..terpulang kepada members.Anda juga boleh pilih pakej tambahan kalau nak,contohnya kat dekoder pertama tak ada saluran sukan full,anda boleh tambah kat dekoder kedua saluran sukan atau apa-apa saluran tambahan yang anda minati.


Kalau anda nak info tambahan atau nak order astro multiroom pakej atau second dekoder sila lawat terus Astro Malaysia & Langgan -

Featured Post

Live tv Iptv Myiptvfree Asstro Tempatan Dan Antarabangsa Utk Android Fon,Tablet,Android Tv Box Tanpa Bil Bulanan

Iptv Myiptvfree Astroo saluran live tv adalah applikasi untuk android fon,tablet, android tv box . Boleh install kat semua device and...

Search This Blog

Translate

BAZARIA