Latest Promotion Dari Unify Tm Internet Fibre 10mbps Utk Rumah | Internet Paling Cun & Berbaloi

Internet servis apa yang paling cun & berbaloi ya kat Malaysia kalau dikira utk rumah?Ramai yang pakai internet prepaid tapi bagi members yang nak pakai sekadar utk main games,browsing internet ok la kan tapi kalau anda nak tonton unlimited videos,live streaming atau live tv,internet prepaid memang tidak mencukupi.

Kalau dikira internet services yang ada sekarang,yang paling cun dan berbaloi adalah Unify dari Telekom Malaysia (TM).Unify internet menawarkan pelbagai pakej,yang paling rendah pakej 1mbps tetapi saya tak nak cerita pasal 1 mbps sebab utk live streaming atau live tv,1 mbps memang tidak mencukupi.

Kalau nak tonton live streaming atau internet tv atau lebih dikenali sebagai live tv,internet speed paling slow perlulah lebih dari 2 mbps dan kalau 4 mbps lebih cantik dan tidak sangkut-sangkut.

Tm unify pakej yang 10 mbps utk rumah berharga RM129...download speed adalah 10mbps dan upload speed 5mbps.Dengan speed 10 mbps anda boleh lah layan movies,videos,live streaming,lve tv,games,social media tanpa masalah.


Apa anda akan dapat dengan pakej unifi lite plan 10mbps ni ya,anda akan dapat percuma pemasangan dan pengaktifan+wireless router+unify play tv utk 2 device serta support 24jam.


Jadi bagi members yang amat memerlukan internet utk menonton live tv,live streaming,browing internet atau menonton videos,pakej lite unify tm 10mbps ni amat sesuai dan direkomend..kalau anda berminat boleh lawat terus page info dan langanan Tm unify lite plan 10mbps.


Featured Post

Live tv Iptv Myiptvfree Asstro Tempatan Dan Antarabangsa Utk Android Fon,Tablet,Android Tv Box Tanpa Bil Bulanan

Iptv Myiptvfree Astroo saluran live tv adalah applikasi untuk android fon,tablet, android tv box . Boleh install kat semua device and...

Search This Blog

Translate

BAZARIA