Digi Malaysia 4g Internet Prepaid Paling Murah & Berbaloi 60Gb Sebulan Bonus

Digi Malaysia merupakan syarikat telco yang dah lama bertapak dan bertahan selama ni,ada juga syarikat penyedia perkhidmatan terutama yang menawarkan internet services tetapi cepat dah lingkup spt P1 yang dah ditukar nama kpd Unifymobile tetapi masih tidak dapat menyaingi kehebatan Digi Malaysia sebagai penyedia perkhidmatan internet jalur lebar 4g.

Memang ada banyak masalah dulu dengan perkhidmatan internet terutamanya speed 4g di kawasan luar bandar tetapi kini liputan 4g digi malaysia sangat luas,malah 4g boleh digunapakai kat kawasan pedalaman atau luar bandar dan digi malaysia masih berusaha menambah speed 4g dan kawasan liputan.


Kini boleh dikatakan digi malaysia merupakan syarikat telco terbaik yang menawarkan perkhidmatan internet jalur lebar dengan max speed 4g & minimum speed H+.Terdapat juga banyak pakej khusus buat members yang menggunakan prepaid...betul tu hanya dengan RM8.00 prepaid anda boleh menggunakan internet jalur lepas berkelajuan tinggi 4g bagi melayari net atau menonton video atau main games puas-puas.

Kadar harga yang amat rendah dan kuota yang besar merupakan cara digi utk menarik ramai ahli baru dari menggunakan perkhidmatan 4g digi.Bayangkan anda beli prepaid digi baru utk hanya rm8 dan dalamnya ada rm5 yang boleh anda gunakan utk aktifkan internet 4g atau utk berbual dan kalau anda nak tambah pakej internet,anda boleh layari web digi malaysia utk tambah pakej internet atau dial *116# atau *128# atau lawat dan register self service portal atau portal layanan diri kat web digi (pastikan anda dah menggunakan kad sim prepaid/post paid sebelum log ke web self service digi)  

Pakej internet prepaid digi malaysia terbaru

Pakej prepaid internet cili padi



Pakej Internet prepaid super terrr


Big bonus Internet Prepaid




Seperti dalam gambar diatas big bonus offer dari digi malaysia yang menyebabkan ramai lompat dari syarikat telco lain ke digi sebab setiap hari dari pukul 12 tengahari ke 7 malam akan dapat bonus internet berkuota 2gb...hebatkan..so utk 30 hari dah 60gb dan speed pulak dimaintain antara 4g dan H+ so bagi yang selalu layan movies atau live tv atau videos atau main game berkelajuan tinggi,tak akan ada masalah dan memang untung sebab bonus je dah 60 gb!

Bagi members yang nak info extra pasal digi 4g internet prepaid,boleh la lawat web rasmi digi malaysia.

Featured Post

Live tv Iptv Myiptvfree Asstro Tempatan Dan Antarabangsa Utk Android Fon,Tablet,Android Tv Box Tanpa Bil Bulanan

Iptv Myiptvfree Astroo saluran live tv adalah applikasi untuk android fon,tablet, android tv box . Boleh install kat semua device and...

Search This Blog

Translate

BAZARIA