Cara Sambung Android Fon/Tablet/IOS ke Tv Utk Tonton Satelit Tv,Main Games,Browse Internet Kat Skrin Tv Led/Lcd Besar

Kalau dikira jumlah pengguna android fon kat Brunei,Malaysia,Singapura mencecak lebih dari 30 juta unit dan hampir 80% pengguna android fon/tablet/iphone/ipad ni suka menonton movies,sports,live streams,main games,browse internet,facebooking,tweeting dan banyak lagi.....ramai juga yang nak tahu cara utk sambung devices ni ke Tv skrin flat besar led/lcd...tapi soalannya boleh ke sambung fon ke tv?

Memang boleh tapi ada beberapa cara untuk sambung devices ni ke tv....paling senan pakai skrin cast/mirroring....tapi sebelum tu perlu periksa sama ada device anda ni ada sistem casting/mirror skrin/ miracast/dlna,airplay...kalau ada boleh.

Caranya sangat senang beli anycast wireless HDMI adapter...alat ni sebenarnya berfungsi gan wifi utk sambungkan android fon,tablet,iphone,ipad ke skrin tv...jadi lepas sambung...apa shj pergerakkan kat skrin fon/tablet akan kelihatan kat tv skrin besar.

cara sambung android fon ke tv skrin besar

cara sambung tablet ke tv skrin besar dengan mudah

cara sambung iphone ke tv skrin besar


cara sambung projector ke tv skrin besar

cara paling mudah sambung android fon,tablet,iphone,ipad,projector

Tonton video cara sambung android fon,tablet,iphone,ipad,projector dllFeatured Post

Satelit Internet Myiptvfree Asstro Antarabangsa Bagi Menonton Ratusan Saluran Dalam & Luar Negara Tanpa Bil Bulanan

Myiptvfree sistem baru ini genuine legit dan adalah "apps@apk" yang boleh diguna pakai kat android fon,tablet,android tv box....

Search This Blog

Translate

BAZARIA