Peluang Jana Income Halal Dari Produk Telekomunikasi Spt Prepaid,Postpaid,Astro,Tnb Dll

Terbuka pendaftaran sebagai agent menjual topup reload dari semua brand dan pembayaran bil2 setempat.

mencari agent top up reload prepaid di malaysiaTak perlu menjual apa2,hanya berikan servis topup dan menguruskan pembayaran bil2 setempat spt digi,maxis,celcom,umobile,redtone,airtel,bil postpaid,bil astro,tm,tnb dan semua jenis prepaid top up reload dan bil2 setempat.

Setiap bulan setiap keluarga perlu topup fon,bayar bil2 kat kedai atau pos betul tak,so kenapa tidak anda menjadi agent kami kat kawasan anda?Mesti anda kenal ramai keluarga kat kawasan kejiranan kan...so kenapa biarkan mereka bayar kpd orang lain,kalau anda menjadi agen anda boleh menguruskan pembayaran bil2 setempat serta topup reload prepaid/post paid anda boleh menjana pendapatan sampingan yang halal dan berterusan secara parttime atau full time.

Setiap top up prepaid anda akan dapat % dan setiap pembayaran bil2 setempat akan dapat RM setiap bil so setiap hari anda boleh jana income yang lumayan dan berterusan setiap bulan (repeat sebab,nak tak nak terpaksa bayar bil2 dan top up prepaid kan?)


boleh menjana pendapatan yang lumayan & halal menerusi bisnes prepaid reload
Anda boleh top up prepaid dari semua syarikat telekomunikasi dan bil2 setempat....tak perlu jual barang susah payah...anda iklankan shj kat kawasan kejiranan anda,bahawa anda buat prepaid reload dan menguruskan pembayaran bil2 setempat...orang akan datang mencari anda,anda tak perlu cari mereka...senang kan?

Kami mencari members yang berdisiplin & amanah sebab banyak wang ringgit akan bertukar tangan...so perlu ikhlas,amanah dan jujur.

Tak perlukan sebarang peralatan khas utk top up atau menguruskan pembayaran bil2 setempat....semua boleh dibuat menerusi smart fon.....kalau anda ada smart fon,anda layak menjadi agent kami.

Kami menjemput sesiapa shj yang sangat berminat utk menjadi agent kami,tak kira anda
delaer agent diperlukan denagan segera dari seluruh malaysia
surirumah,student,pencen,penggangur,pekerja kilang,pekerja kerajaan,pekerja swasta atau sesiapa shj berwarganegara Malaysia dengan smart fon (fon touch skrin biasa android) boleh mendaftar.

Setiap agent yang daftar akan mendapat bimbingan A-Z dari kami bagaimana nak mulakan,menguruskan, bisens topup repaid & pembayaran bil2 setempat serta cara buat web blog,facebook page/group dan pengiklanan effektif kat kawasan kejiranan anda...so anda dapat income maximum setiap masa.


Featured Post

Live tv Iptv Myiptvfree Asstro Tempatan Dan Antarabangsa Utk Android Fon,Tablet,Android Tv Box Tanpa Bil Bulanan

Iptv Myiptvfree Astroo saluran live tv adalah applikasi untuk android fon,tablet, android tv box . Boleh install kat semua device and...

Search This Blog

Translate

BAZARIA