Betulke Ada Cara Hack Atau Godam Astro Untuk Menonton Semua Chanel?

Astro satu satunya stesen satelit tv yang mendominasi pasaran Malaysia,dah hampir 20 tahun sudah tetapi astro Malaysia masih lagi kukuh dan baru baru ini mendapat award best satelit tv servis provider asia,jadi tak hairanlah kenapa ramai yang memilih astro malaysia.

bagaimana nak hack astro malaysia

Tak ramai yang tahu bahawa kerajaan kita mempunyai syer kat astro menerusi Permodalan Nasional Berhad dan kerana inilah juga kerajaan kita tidak membenarkan sesiapa untuk menggunakan servis satelit tv lain yang jauh lebih murah dan banyak pula pilihan,jadi PNB akan mendapat syer setiap tahun dan kerjaan pula akan mendapat cukai perkidmatan yang sedang dibayar oleh pelanggan sebanyak 6% setiap bulan...jadi kalau dikira kerajaan akan menikmati 2 imbuhan dalam 1 tetapi ini tektik bisnes tak siapa yang boleh membantah atau merungut betul tak.

Setelah sekian lama astro malaysia mendominasi pasaran malaysia,tiada peningkatan dari segi mutu kualiti chanel dan masih lagi mempunyai banyak kelemahan seperti siaran terganggu semasa hujan,customer servis bukan lagi percuma kalau talipon bil akan melambung!semuanya dibayar oleh pelanggan tetapi untuk bayaran yang dibayar tidak mendapat perkidmatan yang berkualiti atau setandings.

Jadi ada pihak yang cuba untuk hack atau godam astro supaya dapat menonton semua saluran dengan bayaran minimum tapi betulke boleh hack?Saya sudah periksa kat google search lama juga tetapi apa yang saya temui hanyalah link chanel astro luar negara ataupun mungkin satu dua link saluran yang memangpun dah ada dalam pakej minimum,jadi kalau nak hack astro atau nak godam astro tak payak nak pening kepala memang tak boleh sebab setiap kad yang diguna sudah diprogramkan dan tak boleh diubahsuai,kalau copy sekalipun saya rasa hanya free chanels sahaja yang boleh ditonton.

stesen tv satelit percumaMungkin ada yang dah tahu cara hack astro atau godam kad astro kalau ada boleh lah kongsi kat sini supaya semua yang sedang bayar lebih untuk perkidmatan tak berkualiti asto boleh menonton semua chanel,kalau astro menigkatkan mutu kandungan dan perkidmatan ramai yang tidak akan merunggut.

Bagi mereka yang nak menonton ribuan saluran tanpa caj bulanan tanpa had bolah lah menggunakan internet tv yang jauh lebih banyak saluran percuma dari seluruh dunia.

Featured Post

Live tv Iptv Myiptvfree Asstro Tempatan Dan Antarabangsa Utk Android Fon,Tablet,Android Tv Box Tanpa Bil Bulanan

Iptv Myiptvfree Astroo saluran live tv adalah applikasi untuk android fon,tablet, android tv box . Boleh install kat semua device and...

Search This Blog

Translate

BAZARIA