Betulke Ada Cara Hack Atau Godam Astro Untuk Menonton Semua Chanel?

Astro satu satunya stesen satelit tv yang mendominasi pasaran Malaysia,dah hampir 20 tahun sudah tetapi astro Malaysia masih lagi kukuh dan baru baru ini mendapat award best satelit tv servis provider asia,jadi tak hairanlah kenapa ramai yang memilih astro malaysia.

bagaimana nak hack astro malaysia

Tak ramai yang tahu bahawa kerajaan kita mempunyai syer kat astro menerusi Permodalan Nasional Berhad dan kerana inilah juga kerajaan kita tidak membenarkan sesiapa untuk menggunakan servis satelit tv lain yang jauh lebih murah dan banyak pula pilihan,jadi PNB akan mendapat syer setiap tahun dan kerjaan pula akan mendapat cukai perkidmatan yang sedang dibayar oleh pelanggan sebanyak 6% setiap bulan...jadi kalau dikira kerajaan akan menikmati 2 imbuhan dalam 1 tetapi ini tektik bisnes tak siapa yang boleh membantah atau merungut betul tak.

Setelah sekian lama astro malaysia mendominasi pasaran malaysia,tiada peningkatan dari segi mutu kualiti chanel dan masih lagi mempunyai banyak kelemahan seperti siaran terganggu semasa hujan,customer servis bukan lagi percuma kalau talipon bil akan melambung!semuanya dibayar oleh pelanggan tetapi untuk bayaran yang dibayar tidak mendapat perkidmatan yang berkualiti atau setandings.

Jadi ada pihak yang cuba untuk hack atau godam astro supaya dapat menonton semua saluran dengan bayaran minimum tapi betulke boleh hack?Saya sudah periksa kat google search lama juga tetapi apa yang saya temui hanyalah link chanel astro luar negara ataupun mungkin satu dua link saluran yang memangpun dah ada dalam pakej minimum,jadi kalau nak hack astro atau nak godam astro tak payak nak pening kepala memang tak boleh sebab setiap kad yang diguna sudah diprogramkan dan tak boleh diubahsuai,kalau copy sekalipun saya rasa hanya free chanels sahaja yang boleh ditonton.

stesen tv satelit percumaMungkin ada yang dah tahu cara hack astro atau godam kad astro kalau ada boleh lah kongsi kat sini supaya semua yang sedang bayar lebih untuk perkidmatan tak berkualiti asto boleh menonton semua chanel,kalau astro menigkatkan mutu kandungan dan perkidmatan ramai yang tidak akan merunggut.

Bagi mereka yang nak menonton ribuan saluran tanpa caj bulanan tanpa had bolah lah menggunakan internet tv yang jauh lebih banyak saluran percuma dari seluruh dunia.

Pilihan Pengguna - Satelit Internet Tv Atau Astro Malaysia Atau Tv Kabel Abnxcess?

Di Malaysia terdapat satelit tv servis iaitu Astro dan kabel tv servis iaitu Abnxcess serta pelbagai jenis Internet tv tetapi servis tv manakah yang mendapat sambutan yang tinggi serta pelbagai pilihan?

Kalau dikira internet tv vs satelit tv vs kabel tv di Malaysia,memang nombor satu ialah satelit tv servis Astro kerana sudah lebih 10 tahun beroperasi.Kalau dikira pilihan chanels banyak juga tetapi lebih banyak chanel bermaksud lebihlah kena bayar betul tak?Chanel pula selalu berulang sampai bosan menonton tv kalau dikira chanel pilihan yang sikit kalau caj bulanan kurang dari RM60,kalau lebih tu pilihan chanel pun banyak,tapi kebanyakan chanel kalau diluar negara hampir 70% percuma,tetapi kita kat sini kena pulak bayara caj bulanan yang tinggi,tidak setimpal dengan bayaran serta servis.

astro malaysia internet tv percumaSekarang beralih pula ke Abnxcess yang menawarkan tv internet kabel yang mempunyai lebih kurang 50 chanel tetapi saya kurang pasti mengenai kualiti servis serta berapa kerap rancangan yang ditayang berulang,tetapi yang pasti kalau hujanpun masih boleh menonton bukan seperti Astro dimana kalau hujan sikit terus tutup tv serta bil talipon akan melambung kalau panggil call servis astro...cuma nombornya toll free tapi caj paling tinggi,kalau nak call customer servis Astro,jangan call dengan hanya credit phone RM2 memang tak akan cukup...tak tahula apa yang berlaku di sini,semuanya ditanggung oleh pengguna tapi servis pula macam di negara mundur....langsung tak menghormati pegguna!!!!!
abnxcess Malaysia internet tv percuma
Tak tahu macam mana dengan servis Abnxcess,kalau anda seorang pengguna kabel tv servis sila berikan komen anda supaya ramai lagi member kita dapat mengetahui apa yang sedang berlaku.

Ada satu lagi tv servis iaitu satelit internet tv yang menawarkan ribuan saluran secara percuma dan ada banyak aplikasi terdapat kat internet tetapi aplikasi yang paling popular ialah ITV kerana aplikasi ini mengandungi ribuan chanels dari seluruh dunia tanpa caj dan tanpa bayaran bulanan serta tanpa had.

cara tonton filem,anime,music video,ftv,fashion,drama,serials,filem dewasa,filem 18+ tahun keatas,filem aksi percuma

Kini ramai yang menggunakan satelit internet tv software sebagai pilihan atau alternatif bagi menonton rancangan atau chanels tanpa bayaran,had tanpa sempadan,tanpa tapisan.Nak tonton filem percuma,nak tonton anime percuma,nak tonton music video percuma,nak tonton ftv percuma,nak tonton filem dewasa,nak tonton video uncensored atau uncut,nak tonton kartun,nak dengar music dari seluruh dunia,ribuan chanel,ribuan bahasa,ribuan videos semuanya ada dan sebab itulah ramai yang sedang beralih kepada satelit internet tv dan kalau dikira servis tv mana yang paling banyak pengguna mestilah Astro tetapi kini bukan seperti dahulu, langsung tiada pilihan,kini ada banyak pilihan dan pilihan yang terbaik ialah Satelit Internet Tv kerana banyak pilihan saluran atau chanels percuma dan boleh tonton tanpa had tanpa caj bulanan,siapa yang tak nak kan? 


Featured Post

Satelit Internet Myiptvfree Asstro Antarabangsa Bagi Menonton Ratusan Saluran Dalam & Luar Negara Tanpa Bil Bulanan

Myiptvfree sistem baru ini genuine legit dan adalah "apps@apk" yang boleh diguna pakai kat android fon,tablet,android tv box....

Search This Blog

Translate

BAZARIA