Tahu Tak Myiptvfree Pakej Utk Android Fon,Tablet,Android Box,Pc,Laptop Lebih Bernilai Dari Pakej Youtube Live Tv?

Apa tu tv youtube Live Tv?

You tube tv adalah Tv streaming servis yang memberikan akses menonton dari saluran terkenal.Enjoy saluran tempatan dan negara live dan kalau ada rancangan baru terus boleh tonton.Boleh rekord semua program kegemaran tanpa had menerusi clud storage & stream bila-bila masa dan boleh share gan 5 members atau ahli keluarga.









Negeri atau wilayah yang ada servis youtube Tv:

Albany
Albuquerque
Atlanta
Austin
Baltimore
Baton Rouge
Birmingham
Boston
Buffalo
Cedar Rapids
Charlotte
Chattanooga
Chicago
Cincinnati
Cleveland
Colorado Springs
Columbus
Dallas-Fort Worth
Denver
Des Moines
Detroit
Flint
Fort Myers
Fort Smith
Fresno
Grand Rapids
Green Bay
Greensboro
Greenville (NC)
Greenville (SC)
Harrisburg
Hartford
Houston
Huntsville-Decatur
Indianapolis
Jackson (MS)
Jacksonville
Kansas City
Knoxville
Las Vegas
Little Rock
Los Angeles
Louisville
Madison
Memphis
Miami-Fort Lauderdale
Milwaukee
Minneapolis-Saint Paul
Nashville
New Orleans
New York City
Norfolk
Oklahoma City
Omaha
Orlando-Daytona Beach-Melbourne
Paducah
Philadelphia
Phoenix
Pittsburgh
Portland
Portland-Auburn
Providence
Raleigh
Roanoke
Rochester
Sacramento
Salt Lake City
San Antonio
San Diego
San Francisco Bay Area
Savannah
Seattle
Shreveport
South Bend
Spokane
Springfield (MO)
St Louis
Tampa
Toledo
Tucson
Tulsa
Waco
Washington DC
West Palm Beach

Hanya kat USA shj buat masa sekarang.




Anda boleh rekod sebanyak mana saluran atau program live tv tanpa had dan akan disimpan selama 9 bulan kat storage,anda boleh akses bila-bila masa dalam USA.

Kos youtube tv adalah USD35 sebulan utk 1 membership dengan 6 akaun id,so kawan-kawan anda atau ahli keluarga anda pun boleh mendapat akses youtube live tv ini tapi kalau perlukan extra saluran spt Showtime,ox Soccer plus anda perlu langanan tambahan.

Senarai device yang dapat support youtube live tv ni:

Phone:
Android L or later
iPhone iOS 9.1 or later

Tablet:
iPad iOS 9.1 or later
Android L or later
Note: not currently available on Pixel C devices, but this is coming soon

Computer:
For the best YouTube TV viewing experience, download the latest version of Chrome.

TV:
Stream with Google Chromecast, Android TV, supported Samsung and LG smart TVs, Xbox One & Apple AirPlay. More smart TVs and Apple TV coming soon.



Perkhidmatan youtube ni sebenarnya hanya utk USA shj,kalau nak pakai kat sini pun boleh tapi perlu ada VPN servis

Info tambahan mengenai youtube live tv kat web rasmi


MYIPTVFREE PAKEJ


Kalau dibandingkan gan MYIPTVFREE PAKEJ lebih berbaloi sebab tak payah bayar bil bulanan pun dan pilihan saluran lebih dari 500++,termasuk saluran live tv malaysia,live tv indonesia,live tv brunei,lve tv singapore,live tv korea,live tv japan,live tv us,live tv uk,live tv anime,live tv india,live tv fashion,live tv sports,live tv berita,live tv dokumentari,live tv kartun,vod bhs melayu spt-vod filem 2017,vod filem melayu baru & lama,vod filem idonesia baru & lama,vod drama korea & asia dan banyak lagi.


Semua ni hanya RM39.90 sahaja dan boleh digunapakai kat android fon,tablet,android tv box,pc,

Dapatkan "Pakej Myiptvfre Sistem Baru " hari & enjoy ratusan saluran tanpa sebarang bil bulanan.

Featured Post

Satelit Internet Myiptvfree Asstro Antarabangsa Bagi Menonton Ratusan Saluran Dalam & Luar Negara Tanpa Bil Bulanan

Anda sedang mencari saluran live tv & vod utk android fon,tablet,andoid box tapi tak nak bayar bil bulan-bulan?  Myiptvfree siste...

Search This Blog

Translate

BAZARIA