Kodi Merupakan Video Player Serba Guna Yang Juga Boleh Digunakan Utk Stream Live Tv

Ramai yang pernah dengar pasal kodi dan ramai juga yang pernah atau sedang pakai kodi kat android fon,tablet,android box,pc,laptop..memang syok juga pakai kodi sebab boleh menonton live tv,vod atau boleh guna sebagai video player.

Masalah utama kodi ini ialah walaupun kodi percuma tak kira versi apa,ia ada default add ons iaitu port/portal saluran live tv & vod tetapi bagi default add ons,banyak yang tak aktif.Ini mungkin sebab admin add ons tersebut tidak dapat menampung kos operasi atau diblok oleh pihak berkuasa atau dah give dari dating.

Sebab itu ramai pengguna kodi tidak lagi pakai kodi sebab banyak port yang tidak aktif dan kena cari,test dan tambah sendiri add ons yang boleh mengambil masa yang lama dan belanja yang besar sebab perlukan data yang banyak utk test setiap add ons atau sumber atau saluran dalam add ons.

Kalau dulu ada pihak yang menyediakan add ons atau sumber menerusi downloads kini tidak lagi sebab masalah perundangan dari penyedia saluran dan kos operasi yang tinggi sebab mereka buat secara percuma.

Bagi members yang nak download kodi dan cuba cari sendiri add ons,sumber dan test satu persatu boleh download dari link dibawah ini....tetapi kalau anda rasakan anda tidak mempunyai masa dan data yang banyak & benar - benar nak menonton ratusan saluran live tv dari dalam dan luar negara tanpa had tanpa bil bulanan......bolehlah lawat page MYIPTVFREE utk dapatkan "sistem myiptvfree pakej" yang sudah disettingkan gan pelbagai saluran dari live tv malaysia,live tv indinosia,live tv us/uk,live tv australia,live tv korea,live tv japan,live tv sports,live tv anime,live tv kartun,live tv music video,live tv dokumentari dan pelbagai saluran lagi.

Kini anda boleh jimat masa,tenaga & wang sebab tak perlu bazir data yang banyak hanya utk test satu persatu add ons atau sumber....download,follow video tutorial dlm bhs melayu,install dan enjoy ratusan saluran live tv + vod siap setting kat android fon,tabet,android box atau kat pc,laptop windows 7 keatas serentak kat semua device,tak perlu id atau password dan paling penting dah tak perlu bil bulanan lagi.
***Kalau anda rasa cukup gan kodi biasa percuma boleh download dari link ini:

No comments:

Featured Post

Fed Up Pakai Kodi Biasa,Myiptv,Axtro Iptv,Abn ecess,Hypitv Sebab Bayaran Mahal | Myiptvfree Khusus Buat Rakyat Malaysia,Brunei,Singapore,Indonesia Tanpa Bil Bulanan

Pernah pakai kodi,myiptv,axtro iptv,ab& xsess,hipytv tapi kena bayar bil bulanan yang mahal dan fed up gan saluran ulangan serta kos ...

Search This Blog

Translate

BAZARIA