Translate

Download percuma Iptv Kodi,Spmc dan media software serta media Apps,semua free aje

Download percuma Iptv Kodi,Spmc dan media software serta media Apps,semua free aje...tak payah bayar apa-apa,klik dan download,kalau ada redirects sila tunggu beberapa saat lepas tu klik continue spt dlm gambar ini.

Akan update seberapa banyak software dan apps media yang boleh diguna pakai kat pc,laptop windows dan android fon,tablet,android box,android tv dan yang paling penting semua softwares dan apps ni original bukan cetak rompak ya seperti kodi jarvis,kodi kryptop,spmc,njoi,viki dan lain-lain,so boleh download dan install tanpa sebarang isu cetak rompak.

Ok buat kali ni saya kan berikan link kodi jarvis utk windows dan androids serta beberapa apps lain yang boleh terus pakai kat device anda.

Download dan enjoy...........kalau sesiapa yang memerlukan MYIPTVFREE tanpa bil bulanan utk hanya sekali caj perkhidmatan RM39.90 yang membolehkan anda menonton ribuan saluran live tv tanpa had spt tv malaysia,tv indonesia,tv us,tv uk,tv china,tv india,tv korea dan banyak lagi tanpa sebarang bil bulanan boleh lawat MYIPTVFREE PAGE utk info

Free Downloads:
Spmc Windows (Alternative bagi kodi)
Spmc Android (Alternative bagi kodi)
Njoi Apps (Free basic astro)
Wiki Apps (Asian movies,drama)
iflix Apps (Movies,Tv series)
Mx Player Apps (Media player)
Myiptv Apps (Perlu langanan sebelum boleh digunapakai)

Jangan lupa utk lawat nanti sebab akan upload lebih banyak lagi media apps dan software dlm masa terdekat

No comments: