Make Money Opportunity

Propellerads

Translate

Myiptvfree Full Pakej Saluran Tv Satelit Utk 6 Device Pc,Laptop,Android Tablet,Android Smartphones,Android Tv Box Pakej Tanpa Bil Bulanan

Myiptvfree adalah "1 zip special setting" utk diguna pakai specially kat android devices spt android fon,tablet,android box 4.2.2 keatas serta sebagai bonus utk pc,laptop windows 7 keatas dan disettingkan mengikut keperluan pengguna Malaysia,Brunei,Indonesia dan Singapura dan boleh pakai kat pc,laptop windows+android fon,tablet,android box,android tv dari mana2 negara, selagi ada internet,boleh pakai!.

Dah tak perlu lagi cari,install,test add ons atau sumber satu persatu yang mengambil masa yang lama dan data yang tinggi,dengan cara yang saya berikan kat VIDEO TUTORIAL berserta "ZIP SPECIAL MYIPTVFREE" ini anda boleh install dan tonton semua pre setted saluran dalam masa 5 minit sahaja lepas download.

Kini tak perlu lagi pening kepala cari,install,test satu per satu!!!


Video sebelum install "myiptvfree setting special zip"

***Tonton video ni sampai habis supaya dapat gambar kenapa "myiptvfree special setting zip' sangat penting walaupun ftmc/spmc/jarvis/krypton boleh download secara percuma***

**Maaf audio utk 2 minit pertama overlap...lepas tu ok


****Anda boleh download dan test drive sendiri dari player ni berapa banyak saluran yang aktif TANPA " MYIPTVFREE SPECIAL SETTING ZIP"

Downloads percuma

FTMC APK UTK ANDROIDS 4.2.2 KEATAS

SPMC SOFTWARE UTK WINDOWS 7 KEATAS
Video selepas install "myiptvfree special setting zip"

*Tonton video ni sampai habis,baru anda akan faham bagaimana dan mengapa "MYIPTVFREE SPECIAL SETTING ZIP" ini sangat penting bagi menonton live tv yang hampir 96% aktif link

**Maaf terpaksa blurkan senarai saluran sebab bukan senang nak cari,test semua add ons yang aktif ini!!!



Lepas install "myiptvfree special zip",members hanya perlu klik butang bintang spt kat gambar ni utk senarai saluran yang 96% aktif & sentiasa akan diupdate....kini pengguna online live tv spt kodi tak perlu pening kepala,cari,install,test satu persatu sumber...5 minit siap!!!


Jadi bagi members yang dah ada internet unlimited seperti unify,streamyx dari tm,maxis fibre,red tone atau mobile broadband unlimited seperti webe,digi kini boleh menikmati ratusan malah ribuan saluran live tv tak kira dimana anda berada,tak kira negara mana,janji ada internet dah boleh menonton tanpa had tanpa bil bulanan

Ok,sekarang mari kita lihat senarai saluran (senarai ni saya buat skrin shot dari live tv sebenar dan hanya dari negara Malaysia,Indonesia,Us,Uk,Singapore,Thai,China,India,Korea,Japan sebab bagi rakyat Malaysia,singapura,brunei,indonesia mahukan siaran berbahasa Melayu@indonesia@Bollywood serta inggeris )terdapat banyak lagi saluran dan negara utk diexplore serta vod unlimited akses.)
Senarai negara yang ada dalam myiptvfree special setting zip adalah seperti berikut (Tidak dapat berikan nama saluran sebab masalah copyright)

  1. Malaysia
  2. Indonesia
  3. Thailand
  4. Singapore
  5. Japan
  6. Korea
  7. India (tamil+bollywood)
  8. China
  9. Philiphine
  10. US
  11. UK
  12. Palestine
  13. Dubai
  14. Arab
  15. Turkey
  16. Russia
  17. Jermany
  18. Australia
  19. New Zealand
  20. Sri Langka
  21. *Midnight Movies %&#







































filem-filem panas thai,filipinos








































Keseluruhan pakej ini mengandungi 

*software + apps utama utk pc,laptop,android fon,tablet,android box utk tv (Tak kisah kalau anda dah ada kodi atau tidak!!!),hanya follow video tutorial & install "special zip" pakej myiptvfree ini

*Video tutorial cara install ke android fon,tablet,tv box yang padat,ringas,mudah utk faham dlm bhs melayu

*Video tutorial cara install ke pc,laptop

*Standalone media Apps yang berkualiti utk android fon,tablet,android tv box (merangkumi latest movie+tv series+live sports+world tv+asian tv+Malaysian tv dan lain2)*sebagai back up kalau2 port myiptvfree ada isu,masih boleh pakai standalone apps utk menikmati ratusan live tv.

*Video tutorial Tips & tricks supaya members dapat gunakan software & apps ni dengan senang.

Kesemua pakej akan diemailkan sebaik bayaran sekali RM39.90 disahkan pada hari sama,tak perlu tunggu lama2,dlm masa 24 jam anda kan terima email dari kami,tapi pastikan anda pakai gmail sebab akan berikan downloads dari google drive dan akan tambahkan email anda ke google drive supaya anda dapat menerima updates dari kami kalau ada extra apps/software baru/saluran baru/live tv baru selama 3 bulan,lepas tu masih boleh pakai zip yang dah didownload atau kalau nak update selama 3 bulan tambahan boleh tambah RM20 shj....tapi ingat,zip yang anda download sekarang masih boleh digunakan so kalau tak nak update pun tak apa,tak akan tanya sebarang soalan!

Tak perlu bayar bil bulanan lagi,hanya sekali caj perkhidmatan RM39.90 dah cukup,dah boleh menonton ribuan saluran live tv tanpa had tanpa bil bulanan

pendaftaran pakej myiptvfree tanpa bil bulanan

Bonus!

    RM39.90 SHJ TANPA BIL BULANAN!






    "SEKARANG SEMUA BOLEH MENONTON RATUSAN SALURAN LIVE TV KAT P ANDROID FON,TABLET,ANDROID BOX+ OPTIONAL UTK PC,LAPTOP WINDOWS 7 KEATAS DENGAN SENANG......SATU KLIK DAH BOLEH MENONTON TERUS................LEBIH BERNILAI DAN BERBALOI"


    ORDER SEKARANG