Make Money Opportunity

Propellerads

Translate

Soalan Lazim Berkenaan Myiptvfree Pakej & Android Box Siap Setting Myiptvfree

Berikut adalah soalan yang biasa atau lazim yang sering berulang kali ditanya bakal pelanggan mengenai myiptvfree pakej dan android box.

Kalau ada soalan atau jawapan yang diberikan masih tidak memuaskan anda boleh message menggunakan contact us form atau wassap...tapi sila rujuk semua soalan dan jawapan kat page ni sebelum hubungi kami...kalau soalan sama dengan yang ada kat page ni,kami tidak akan layan.

S:Apa itu myiptvfree?
J:Myiptvfree adalah software utk pc,laptop win7 keatas + apps utk android fon,tablet,android box (boleh pakai serentak atau satu1 kat semua device ini)

S:Apa tujuan myiptvfree software@apps ini?
J:Tujuan utama myiptvfree ini adalah membolehkan anda menonton ribuan programs tv tv dan vod kat pc,laptop,android fon,tablet,android box serentak atau satu2.

S:Berapa banyak saluran yang ada kat myiptvfree ini?
J:Saluran yang ada -Tv Malaysia@indonesia@singapura,korea,japan,china,india,palestine,arab,us,uk,panas,youtube direct,vimeo direct dll 2000+ saluran live,VOD movies +tv series -100000+ & diupdate setiap hari.

S:Adakah semua saluran sentiasa aktif?
J:Tak perlu risau,tak akan ada black out sebab kesemua saluran akan diupdate oleh admin dari seluruh dunia sentiasa dan akan ada port yang aktif sentiasa so kalau ada port yang off,akan ada port lain yang aktif dan juga kami akan sertakan sekali apk@apps standalone supaya masa kecemasan dimana anda boleh pakai apps standalone ni kat android device anda.

S:Ada tak diberikan cara install kat semua device ini?
J:Ada,sebaik bayaran yang diterima disahkan,anda akan terima download google drive,info berserta video panduan cara2 install kat pc,laptop,android fon,tablet,android box dengan senang,hanya perlu follow tutorial,dah boleh install dlm masa 5 minti shj.

S:Kalau masih ada masalah lepas install,macam mana?
J:Biasanya hampir semua members dapat install dan menonton walaupun tak ada kemahiran teknikal sebab step by step guide bervideo yang ringkas dan senang utk diikuti,kalau masih ada isu apa2 boleh wassap atau email utk support

S:Lepas bayaran kena tunggu berapa lama utk menerima downloads myiptvfree?
J:Lepas bayaran,anda harus emailkan gambar resit/skrin shot keemail kat page order,kami akan emailkan downloads sebaik payment anda disahkan........dlm masa kurang dari beberapa jam shj hari sama.....pelanggan harus pakai gmail supaya kami dapat balas gan google drive download....kalau tak ada gmail sila daftar percuma dari sini

S:Kalau order android box,berapa lama akan sampai?
J:Biasanya akan dihantar dlm masa 3 hari berkerja dan akan wassap/email info traking pos laju.

S:Kalau box ada masalah,bagaimana?
J:Ada warranty 3 bulan

S:Utk tv terpaksa beli android box?
J:Kalau anda tahu cara sambung pc,laptop,android tablet ke tv tak perlu order box,order pakej myiptvfree shj,tapi kalau tak tahu..kena order android box siap setting myiptvfree...sebab just plug & play shj.

S:Speed & kuota internet?
J:Speed dan kuota internet sama seperti anda menonton online videos/live streaming sekarang gan internet anda.............kalau boleh kana 1mbps keatas dan unlimited

S:Perlu tak bayar caj yuran tahunan atau bulanan?
J:Tak perlu,buat masa sekarang tiada bil bulanan atau caj tahunan.....caj perkhidmatan RM39.90 utk 6 device hanya sekali shj...tiada lagi caj tersembunyi.

S:Berapa harga myiptvfree pakej?
J:Harga cuma sekali RM39.90 shj ,tak perlu bil bulanan/tahunan lagi dan tiada caj tersembunyi.

S:Berapa harga Android Box?
J:Harga android box akan berubah mengikut model dan spesifikasi..sila lawat page order utk senarai harga terkini dari page order ini

Baiklah ini sahaja soalan yang biasa ditanya oleh bakal pelanggan,kalau ada soalan yang terlepas,sila wassap /email kami nanti.