Translate

Soalan Lazim Berkenaan Myiptvfree Pakej & Android Box Siap Setting Myiptvfree

Berikut adalah soalan yang biasa atau lazim yang sering berulang kali ditanya bakal pelanggan mengenai myiptvfree pakej dan android box siap setting myiptv pakej.

Kalau ada soalan atau jawapan yang diberikan masih tidak memuaskan anda boleh email menggunakan contact us form atau wassap...tapi sila rujuk semua soalan dan jawapan kat page ni sebelum hubungi kami utk...kalau soalan sama dengan yang ada kat page ni,kami tidak akan layan.

S:Apa itu myiptvfree?
J:Myiptvfree adalah software utk pc,laptop win7 keatas + apps utk android fon,tablet,android box (boleh pakai serentak atau satu1 kat semua device ini)

S:Apa tujuan myiptvfree software@apps ini?
J:Tujuan utama myiptvfree ini adalah membolehkan anda menonton ribuan programs tv satelit kat pc,laptop,android fon,tablet,android box serentak atau satu2.

S:Berapa banyak saluran yang ada kat myiptvfree ini?
J:Saluran yang ada -Tv Malaysia@indonesia@brunei-30saluran live tv,us,uk-50saluran live,korea,japan,china,india,palestine,arab dll 2000+ saluran live,VOD movies +tv series -100000+ & diupdate setiap hari.


S:Boleh bagi nama senarai saluran?
J:Anda boleh lawat page senarai saluran ini

S:Adakah semua saluran sentiasa aktif?
J:Tak perlu risau,tak akan ada black out sebab kesemua saluran akan diupdate oleh admin dari seluruh dunia sentiasa.

S:Semua saluran ni berkualiti HD ke?
J:Tak,ada saluran berkualiti SD dan ada yang HD

S:Ada tak diberikan cara install kat semua device ini?
J:Ada,sebaik bayaran yang diterima disahkan,anda akan terima download info berserta video panduan cara2 install kat pc,laptop,android fon,tablet,android box dengan senang.

S:Kalau masih ada masalah lepas install,macam mana?
J:Biasanya hampir semua members dapat install dan menonton walaupun tak ada kemahiran teknikal sebab step by step guide bervidea yang ringkas dan senang utk diikuti,kalau masih ada isu apa2 boleh wassap atau email utk support

S:Lepas bayaran kena tunggu berapa lama utk menerima downloads myiptvfree?
J:Lepas bayaran,anda harus emailkan gambar resit/skrin shot keemail kat page order,kami akan emailkan downloads sebaik payment anda disahkan........dlm masa kurang dari beberapa jam shj hari sama.

S:Kalau order android box,berapa lama akan sampai?
J:Biasanya akan dihantar dlm masa 3 hari berkerja dan akan wassap/email info traking pos laju.

S:Kalau box ada masalah,bagaimana?
J:Ada warranty 3 bulan

S:Utk tv terpaksa beli android box?
J:Kalau anda tahu cara sambung pc,laptop,android tablet ke tv tak perlu order box,order pakej myiptvfree shj,tapi kalau tak tahu..kena order android box siap setting myiptvfree...sebab just plug & play shj.

S:Speed & kuota internet?
J:Speed dan kuota internet sama seperti anda menonton online videos/live streaming sekarang gan internet anda.............kalau boleh kana 1mbps keatas dan unlimited

S:Perlu tak bayar caj yuran tahunan atau bulanan?
J:Tak perlu,buat masa sekarang tiada bil bulanan atau caj tahunan.....caj perkhidmatan RM39.90 utk 6 device hanya sekali shj...tiada lagi caj tersembunyi.

S:Berapa harga myiptvfree pakej?
J:Harga cuma sekali RM39.90 shj ,tak perlu bil bulanan/tahunan lagi dan tiada caj tersembunyi.

S:Berapa harga Android Box?
J:Harga android box akan berubah mengikut model dan spesifikasi..sila lawat page order utk senarai harga terkini dari page order ini

S:Adatak apa2 bonus diberikan bersama order pakej myiptvfree?
J:Ada,anda akan terima Z hd@3d movies@video player(bleh tonton & download movies & pakai sebagai video player)+youtube superfast downloader+video editor+VPN utk android+Diy saluran sendiri steps.

Baiklah ini sahaja soalan yang biasa ditanya oleh bakal pelanggan,kalau ada soalan yang terlepas,sila wassap /email kami nanti.

VL