Make Money Opportunity

Propellerads

Translate

VPN = Virtual Private Network Percuma Dengan Order Myiptvfree @ Android Box Siap Setting

VPN = Virtual Private Network Percuma Dengan Order Myiptvfree @ Android Box Siap Setting

Apa itu vpn?Vpn adalah singkatan bagi virtual private network dan berfungsi spt satu sambungan atau jambatan antara device anda ke internet tanpa menerusi local server yang mana dikawal oleh pihak berkuasa dan boleh diakses oleh hackers....so dengan sambung vpn anda boleh melayari internet tanpa dikawal...bebas lawat sebarang web site atau menonton saluran dari luar negara.

vpn percuma dengan setiap order android box siap setting myiptvfree atau belian myiptvfree full pakej tanpa bil bulananBagi gunapakai Vpn utk androids sangat mudah,hanya install,klik negara yang nak disambung dan klik utk guna :)kalau ada web site yang tak boleh buka atau tak boleh menonton saluran dari negara tertentu kerana geo bloked,lepas on vpn & klik negara itu...lepas sambung...anda boleh menonton atau layari web tu spt anda berada dinegara itu...........contoh kalau saluran usa digeo blok...lepas on vpn negara usa ,anda dah boleh menonton.............kalau web bloked kat sini...klik vpn dan sambung singapura vpn,dah boleh buka web itu...so spt jalan mengatasi sistem halangan kat internet.
Vpn ni tak melambatkan internet speed tapi lebih laju dari vpn berbayar.Biasanya Vpn berkualiti spt ini dijual pada harga USD15-22 bil bulanan atau sekali bayaran lifetime USD 39.90-49.90.

VPN utk androids percuma bagi setiap order android box siap setting atau Myiptvfree pakej full yang boleh digunapakai kat 5 device serentak iaitu kat pc,laptop windows 7 keatas & Android fon,tablet,android box,ya betul tu akan disertakan secara PERCUMA


2000++ live tv worldwide termasuk tv malaysia,tv indonesia,tv brunei,tv usa,tv uk,tv arab,tv palestine,tv india,tv korea,tv germany,tv spain dll negara...tanpa sebarang bil bulanan.
Tetapi kini semua members yang order pakej Myiptvfree - RM49.90 tanpa bil bulanan (Limited time offer -stok sentiasa ada,digital downloads ) atau pembelian android box siap setting akan dapat VPN secara Percuma dan tiada bil utk dibayar...........klik........klik..................klik tonton dan enjoy layari web site yang nak sepuas puasnya.