Reality Tv Show Episods Penuh Pelbagai Genre Tanpa Bil Bulanan Hanya Di Iptv Satelit Antarabangsa Malaysia,Brunei,Singapura

Anda mungkin pernah menonton reality tv siri dari saluran satelit tv kan..spt American idol,survivor,totally divas,15 minutes of fame dan beberapa lagi tetapi ramai yang tidak tahu terdapat ratusan reality tv series sebenarnya...yang kita tonton kat asia ni hanya beberapa sahaja yang sentiasa diulang tayang atau akan diberhentikan siaran sebelum tamat episod tertentu dan yang langsung tak suka ribuan iklan...hilang syok menonton kat tv satelit walaupun bayaran mahal setiap bulan.

Kat pakej Iptv tanpa bil bulanan ni...anda dapat menonton ratusan malah ribuan programs termasuk tv series yang pernah dan belum pernah ditayangkan kat asia dimana terdapat ratusan reality tv series episod penuh yang utk matured audience dan juga untuk tontonan umum.....memang banyak untuk dipilih dan yang paling syok tak ada iklan yang sentiasa mengganggu mood......bagi members yang ingin kan set kandungan tertentu supaya orang lain tak menonton boleh set master lock/parental lock...cuma 2-3 steps shj dah boleh setkan...lepas setkan kalau sesiapa yang cuba on tak boleh,harus massukkan password utk buka..so bagi parents no problem...bagi yang bujang tak payah la na cerita mesti dok tengok sampai mata lebam....hehehehe...gurau ajo ya!

Saya buat skrin shot sikit dari software+apps IPTV pakej ni...skrin shot ni cuma sebahagian dari genre reality tv series..ada ratusan sebenarnya dari satu genre shj....terdapat banyak lagi genre yang boleh dipil spt action,adventure,anime,classic,sci fi,fantasy,horror,drama,western dan banyak lagi dan semua tv series ni boleh diset sarikata bahasa melayu atau bhs lain!


tv series penuh tanpa bil bulanan hanya dari IPTV malaysia,brunei,singapura tanpa bil bulanan forever!


tonton tv series tanpa iklan 24jam

tonton tv series tanpa bil bulanan hanya dari IPTV tanpa bil

ribuan programs satelit tanp bil bulanan hanya dari IPTV MALAYSIA,BRUNEI,SINGAPURA

tv series pelbagai genre percuma

tonton tv series 24jam,365hari tanpa bil bulanan


mencari saluran astro tanpa sebarang bil bulanan

tak perlu lagi bayar utk menonton ribuan program tv satelit

tv satelit pertama yang tiada bil bulanan kat Malaysia,Brunei,Singapura




Contact Form

Name

Email *

Message *