Make Money Opportunity

Propellerads

Translate

Beza Antara MYIPTV & MYIPTVFREE Bagi Menonton IPTV Kat Pc,Laptop,Android Fon,Tablet,Android Box Utk TV

Pernah dengar myiptv kan?So kat myiptv ni ada berapa banyak saluran?Myiptv boleh pakai kat 1 device android box sahaja dan disedut dari server astro oleh pengendali dari negara China dan dijual runcit kepada pengedar tempatan utk dijual pada harga jauh lebih murah dari Astro.

Ramai juga nak boikot astro dan langgan myiptv tetapi meraka tak sedar sebenarnya kalau astro lingkup myiptv pun akan lingkup juga sebab saluran dari astro bukannya dari myiptv...myiptv tidak ada apa2 kos pembikinan saluran/produksi..sama juga seperti cetak rompak vcd/dvd.....orang lain labur jutaan ringgit utk produksi tetapi dengan senang orang lain akan buat copy dan jual jauh lebih murah..kononya mereka adalah pesaing astro!

Risiko myiptv walaupun dapat tonton astro full tetapi saluran tidak dijamin,kalau pihak pengendali di China menghadapi masalah...semua saluran myiptv akan tergendala dan bayaran akan hangus macam itu shj!

Caj yang sekarang dikenalkan kepada pelanggan adalah sebulan RM65/ 3bln-RM120 /6bln-RM178/12bln-RM280...satu sen pun tak pergi kepada astro tetapi kepada musang dari negara China!!!

Kalau MYIPTVFREE ,boleh pakai kat 6 alat iaitu pc,laptop windows xp&7 keatas,android fon,tablet,android box utk TV,android tv kalau ada.Jadi boleh pakai kat dalam rumah/office dan on the go.

Tiada bil bulanan atau caj tersembunyi.......Forever free dan semua saluran ni dari seluruh dunia termasuk Malaysia bukan cetak rompak atau disedut/dicuri dari server astro atau server tv satelit lain tetapi dari sumber sah sebab disediakan oleh admin dari seluruh dunia yang mencari saluran tv satelit yang dah ada kat internet dan menukar format utk ditonton kat myiptvfree.

Semua saluran yang ada kat myiptvfree adalah boleh ditonton 24jam setiap hari dan akan diupdate dari masa ke semasa...buat masa sekarang kat myiptvfree ada lebih dari 600 saluran percuma + 2500 programs dari extra Ttv yang meliputi movies+tv series full library (boleh set subs melayu & bhs lain),sports live puluhan saluran,news,dokumentari,fashion,anime,manga,toons, dan banyak lagi.....boleh tonton sampai mata lebam...hahahahah...gurau aje...semua ni boleh ditonton PERCUMA FOREVER!

Ok..apa-apa pun mari.........kita lihat senarai saluran penuh yang ada kat MYIPTV (1 alat shj) dan cara dapatkan Mac address supaya dapat aktifkan MYIPTV nanti.

MyIptv Channels List

Klik utk gambar besar
senarai saluran astro penuh kat myiptv utk android box

senarai saluran penuh myiptv

Cara dapatkan Mac address dari Android box anda
(klik gambar dan besarkan)
bagaimana nak cari atau dapatkan mac address kat android box?
Jadi anda boleh agak mana satu mempunyai saluran yang lebih dan sentiasa diupdate..jadi bijaklah buat keputusan sama ada nak tonton movies+tv series world wide+sports live unlimited+lain2 programs PERCUMA (boleh install kat pc,laptop win 7 keatas,android fon,tablet,android box,android tv)atau nak bayar bil bulanan....kalau anda hanya nak astro full anda boleh langan myiptv shj atau kat page langanan sebab terpulang pada anda!