Translate

Android Box Myiptvfree Harga Murah Giler

Pelbagai jenis android box berkualiti siap gan kodi latest mengikut spec dan jaminan 3 bulanan dari tarikh order,jadi tak perlu risau,memang selamat dan penuh dengan apps hiburan seisi keluarga percuma.

Kalau nak langan extra pakej seperti MYIPTVFREE boleh langan berasingan dan install sendiri (rujuk email bergambar nanti)-5 minit siap ,dah boleh tonton ratusan malah ribuan saluran live tv spt live tv malaysia,live tv indonesia,live tv,uk,korea,thailand,singapore,china,india,filipina + 500++ saluran tanbahan,semua ni boleh ditonton tanpa bil bulanan.

android box murah dengan full pakej saluran 1400 astro antarabangsa tanpa bil bulananandroid tv box dgn 1400 saluran tanpa bil bulanan














tonton program melayu penuh tanpa bil bulanan

kenapa bayar mahal,sekarang semua boleh menonton program malaysia termasuk filem-filem melayu,drama tanpa bil bulanan

Filem-filem + tv series uncut penuh antarabangsa+sukan live-bola,wrestling,cricket,golf,motor,kereta dan semua sukan+live satelit tv antarabangsa unlimited!

kenapa bayar bil bulanan utk siaran satelit di Malaysia


tonton movies tanpa bil bulanan hanya kat iptv android box tanpa bil bulananunlimited tv series tanpa bil bulanan dari iptv pakej paling berbaloi





android box dgn pakej iptv unlimited

tv box paling berbaloi sebab tiada bil bulanan ,hanya sekali rm260 dah cukup

android tv box utk tonton ribuan programs satelit tanpa bil bulanan


tak payah bayar bil bulanan utk tonton movies,tv series unlimited,sports live,tv asia,tv europe,tv africa,tv malaysia,tv brunei,tv singapura,tv thai,tv india,tv usa,tv uk,tv jermany,tv russia tanpa bil bulanan forever tak payah bayar bil bulanan

Live tv Larut Malam!
vod live sentiasa

live tv movies dan tv series

live tv saluran sexy antarabangsa

movies baru dan lama 24jam tanpa bil bulanan

tv series hebat 24jam tanpa bayaran

android box siap setting filem panas dari usa,uk,europe,germany,pakistan,bangladesh,india,thailand,brunei,malaysia,indonesia,spain,portugal,russia,canada dan lain-lain negara antarabangsa

tonton filem arab panas

Filem Panas Indonesia
filem-filem indonesia klasik dan panas

tv panas utk members yang sukakan filem-filem panas

android box live tv gan ribuan satelit tv programs

android box astro tanpa bil bulanan


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1)Android box 2GB RAM 8 GB ROM Ada stok!

android box kecil dan berkuasa,tonton semua tv satelit tanpa bil bulanan

android box murah,harga borong,harga dealer

android box siap myiptvfree tanpa bil bulanan



"Ready Stok"Android box 5.1 -2GB ram/8GB Rom

1)*RM209.90 -ADA STOK


2)Android box Mxq pro + 2GB RAM 16 GB ROM Ada stok! 





2GB DDR RAM, 16GB eMMC Storage, Dual-band Wifi (2.4&5Ghz), Ethernet LAN, Bluetooth 4.0.-Android 6.0 (Marshmallow)

2)*RM244.90 -ADA STOK

3)Android box Z28 2GB RAM 16 GB ROM Ada stok! 



2GB DDR RAM, 16GB eMMC Storage, Wifi (2.4Ghz), Ethernet LAN, optical SPDIF, high speed USB 3.0 port.
High performance quad core processors with latest Android 7.1 OS. Supports latest Kodi v17.3.

3)*RM244.90 -ADA STOK


4)Android box X92 2GB RAM 16 GB ROM Ada Stok! 




Amlogic S912 Octa Core 3G16G 4K Smart TV BOX Android 6.0 

4)*RM364.90 -  ADA STOK


*Warranty selama 60 hari utk semua android box dari tarikh terima barang


Package Content:
1 x Android TV Box 5.1/6.0
1 x Remote Control
1 x Malaysia 3pin Plug Charger
1 x HDMI Cable
1 x User Manual



***Saya tak jual android box 1gb sebab tak berapa smooth dan hang cepat!

**Dari page order sekarang,anda boleh pilih,order box shj atau box gan pakej myiptvfree tanpa bil bulanan sekali.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VL