Translate

Bagaimana Cara Menonton Saluran Tv Satelit Dari Android Fon,Tablet,Tv Android Box Tanpa Bila Bulanan.

Anda mungkin dah baca post Iptv dan Tv Windows untuk pc,laptop mengenai cara menonton tv satelit Malaysia dan Antarabangsa berkualiti digital dan HD kan...tetapi sekarang saya nak cerita plak pasal apps android supaya dapat menonton kat fon,tablet dan android tv box!

Jangan terperanjat...bukan cerita karut..memang benar anda boleh menonton ratusan malah ribuan saluran sama seperti kat iptv&tv windows kat fon,tablet dan tv box...semua saluran berkualiti digital dan hd...apa yang anda tonton kat iptv,anda boleh menonton kat fon,tablet dan android box plak.

Jadi bagaimana nak tonton kat fon,tablet dan android box...caranya senang..anda perlu download 2 jenis apps dan install kat fon,tablet dan android box lepas tu kena tambah satu URL PLAYLIST (kunci utama) iaitu senarai saluran dan wallah dah boleh menonton kat fon,tablet,android box.
cara tonton satelit tv kat fon,tablet,android box tanpa bil bulanan

atalah anda dah order dan dah install.masa lawat tempat wifi free boleh juga layan iptv kalau bosan..betul tak?

Perluke anda bayar bil bulanan...tidak perlu,kedua dua apps ni percuma..anda boleh download dan install kat ketiga-tiga device anda dan enjoy ratusan malah ribuan saluran percuma tanpa bil bulanan.

Anda boleh periksa video kat tepi kanan blog ini sebab ianya adalah contoh yang direkod dari saluran sebenar dan kalau nak lihat senarai saluran..sila periksa kat menu kanan kat bawah blog ini.Setiap saluran ini adalah saluran real bukan copy dari portal video lain dan ada saluran yang akan ditukar atau diupdate dari masa kesemasa termsuk VOD inggeris,melayu dan indonesia.

Kesemua apps ini disertakan secara percuma termasuk senarai URL PLAYLIST dengan tempahan pakej Myiptvfree.....dengan hanya sekali caj perkidmatan anda boleh menonton ribuan saluran percuma kat pc,laptop,fon,tablet dan android box...berbaloi kan...memang berbaloi.Anda boleh lawat post sebelah untuk info iptv,tv windows serta digital produk yang akan disertakan bersama.

Bila dah sedia untuk tempahan lawat ORDER SEKARANG


Sekali caj perkidmatan RM59.90 dah boleh menonton 2000++ saluran live satelit tanpa sebarang bil bulanan,boleh pakai seumur hidup,tiada expiry,tiada bil bualan!!!



VL