Make Money Opportunity

Propellerads

Translate

Bagaimana Cara Menonton Saluran Tv Satelit Dari Android Fon,Tablet,Tv Android Box Tanpa Bila Bulanan.

Anda mungkin dah baca post Iptv dan Tv Windows untuk pc,laptop mengenai cara menonton tv satelit Malaysia dan Antarabangsa berkualiti digital dan HD kan...tetapi sekarang saya nak cerita plak pasal apps android supaya dapat menonton kat fon,tablet dan android tv box!

Jangan terperanjat...bukan cerita karut..memang benar anda boleh menonton ratusan malah ribuan saluran sama seperti kat iptv&tv windows kat fon,tablet dan tv box...semua saluran berkualiti digital dan hd...apa yang anda tonton kat iptv,anda boleh menonton kat fon,tablet dan android box plak.

Jadi bagaimana nak tonton kat fon,tablet dan android box...caranya senang..anda perlu download 2 jenis apps dan install kat fon,tablet dan android box lepas tu kena tambah satu URL PLAYLIST (kunci utama) iaitu senarai saluran dan wallah dah boleh menonton kat fon,tablet,android box.
cara tonton satelit tv kat fon,tablet,android box tanpa bil bulanan

atalah anda dah order dan dah install.masa lawat tempat wifi free boleh juga layan iptv kalau bosan..betul tak?

Perluke anda bayar bil bulanan...tidak perlu,kedua dua apps ni percuma..anda boleh download dan install kat ketiga-tiga device anda dan enjoy ratusan malah ribuan saluran percuma tanpa bil bulanan.

Anda boleh periksa video kat tepi kanan blog ini sebab ianya adalah contoh yang direkod dari saluran sebenar dan kalau nak lihat senarai saluran..sila periksa kat menu kanan kat bawah blog ini.Setiap saluran ini adalah saluran real bukan copy dari portal video lain dan ada saluran yang akan ditukar atau diupdate dari masa kesemasa termsuk VOD inggeris,melayu dan indonesia.

Kesemua apps ini disertakan secara percuma termasuk senarai URL PLAYLIST dengan tempahan pakej Myiptvfree.....dengan hanya sekali caj perkidmatan anda boleh menonton ribuan saluran percuma kat pc,laptop,fon,tablet dan android box...berbaloi kan...memang berbaloi.Anda boleh lawat post sebelah untuk info iptv,tv windows serta digital produk yang akan disertakan bersama.

Bila dah sedia untuk tempahan lawat ORDER SEKARANG


Sekali caj perkidmatan RM59.90 dah boleh menonton 2000++ saluran live satelit tanpa sebarang bil bulanan,boleh pakai seumur hidup,tiada expiry,tiada bil bualan!!!



Peluang Jana Income Halal Dari Produk Telekomunikasi Spt Prepaid,Postpaid,Astro,Tnb Dll

Terbuka pendaftaran sebagai agent menjual topup reload dari semua brand dan pembayaran bil2 setempat.

mencari agent top up reload prepaid di malaysiaTak perlu menjual apa2,hanya berikan servis topup dan menguruskan pembayaran bil2 setempat spt digi,maxis,celcom,umobile,redtone,airtel,bil postpaid,bil astro,tm,tnb dan semua jenis prepaid top up reload dan bil2 setempat.

Setiap bulan setiap keluarga perlu topup fon,bayar bil2 kat kedai atau pos betul tak,so kenapa tidak anda menjadi agent kami kat kawasan anda?Mesti anda kenal ramai keluarga kat kawasan kejiranan kan...so kenapa biarkan mereka bayar kpd orang lain,kalau anda menjadi agen anda boleh menguruskan pembayaran bil2 setempat serta topup reload prepaid/post paid anda boleh menjana pendapatan sampingan yang halal dan berterusan secara parttime atau full time.

Setiap top up prepaid anda akan dapat % dan setiap pembayaran bil2 setempat akan dapat RM setiap bil so setiap hari anda boleh jana income yang lumayan dan berterusan setiap bulan (repeat sebab,nak tak nak terpaksa bayar bil2 dan top up prepaid kan?)


boleh menjana pendapatan yang lumayan & halal menerusi bisnes prepaid reload
Anda boleh top up prepaid dari semua syarikat telekomunikasi dan bil2 setempat....tak perlu jual barang susah payah...anda iklankan shj kat kawasan kejiranan anda,bahawa anda buat prepaid reload dan menguruskan pembayaran bil2 setempat...orang akan datang mencari anda,anda tak perlu cari mereka...senang kan?

Kami mencari members yang berdisiplin & amanah sebab banyak wang ringgit akan bertukar tangan...so perlu ikhlas,amanah dan jujur.

Tak perlukan sebarang peralatan khas utk top up atau menguruskan pembayaran bil2 setempat....semua boleh dibuat menerusi smart fon.....kalau anda ada smart fon,anda layak menjadi agent kami.

Kami menjemput sesiapa shj yang sangat berminat utk menjadi agent kami,tak kira anda
delaer agent diperlukan denagan segera dari seluruh malaysia
surirumah,student,pencen,penggangur,pekerja kilang,pekerja kerajaan,pekerja swasta atau sesiapa shj berwarganegara Malaysia dengan smart fon (fon touch skrin biasa android) boleh mendaftar.

Setiap agent yang daftar akan mendapat bimbingan A-Z dari kami bagaimana nak mulakan,menguruskan, bisens topup repaid & pembayaran bil2 setempat serta cara buat web blog,facebook page/group dan pengiklanan effektif kat kawasan kejiranan anda...so anda dapat income maximum setiap masa.