Make Money Opportunity

Propellerads

Translate

Android Box Myiptvfree Harga Murah Giler

Pelbagai jenis android box berkualiti siap gan kodi latest mengikut spec dan jaminan 3 bulanan dari tarikh order,jadi tak perlu risau,memang selamat dan penuh dengan apps hiburan seisi keluarga percuma.

Kalau nak langan extra pakej seperti MYIPTVFREE boleh langan berasingan dan install sendiri (rujuk email bergambar nanti)-5 minit siap ,dah boleh tonton ratusan malah ribuan saluran live tv spt live tv malaysia,live tv indonesia,live tv,uk,korea,thailand,singapore,china,india,filipina + 500++ saluran tanbahan,semua ni boleh ditonton tanpa bil bulanan.

android box murah dengan full pakej saluran 1400 astro antarabangsa tanpa bil bulananandroid tv box dgn 1400 saluran tanpa bil bulanan














tonton program melayu penuh tanpa bil bulanan

kenapa bayar mahal,sekarang semua boleh menonton program malaysia termasuk filem-filem melayu,drama tanpa bil bulanan

Filem-filem + tv series uncut penuh antarabangsa+sukan live-bola,wrestling,cricket,golf,motor,kereta dan semua sukan+live satelit tv antarabangsa unlimited!

kenapa bayar bil bulanan utk siaran satelit di Malaysia


tonton movies tanpa bil bulanan hanya kat iptv android box tanpa bil bulananunlimited tv series tanpa bil bulanan dari iptv pakej paling berbaloi





android box dgn pakej iptv unlimited

tv box paling berbaloi sebab tiada bil bulanan ,hanya sekali rm260 dah cukup

android tv box utk tonton ribuan programs satelit tanpa bil bulanan


tak payah bayar bil bulanan utk tonton movies,tv series unlimited,sports live,tv asia,tv europe,tv africa,tv malaysia,tv brunei,tv singapura,tv thai,tv india,tv usa,tv uk,tv jermany,tv russia tanpa bil bulanan forever tak payah bayar bil bulanan

Live tv Larut Malam!
vod live sentiasa

live tv movies dan tv series

live tv saluran sexy antarabangsa

movies baru dan lama 24jam tanpa bil bulanan

tv series hebat 24jam tanpa bayaran

android box siap setting filem panas dari usa,uk,europe,germany,pakistan,bangladesh,india,thailand,brunei,malaysia,indonesia,spain,portugal,russia,canada dan lain-lain negara antarabangsa

tonton filem arab panas

Filem Panas Indonesia
filem-filem indonesia klasik dan panas

tv panas utk members yang sukakan filem-filem panas

android box live tv gan ribuan satelit tv programs

android box astro tanpa bil bulanan


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1)Android box 2GB RAM 8 GB ROM Ada stok!

android box kecil dan berkuasa,tonton semua tv satelit tanpa bil bulanan

android box murah,harga borong,harga dealer

android box siap myiptvfree tanpa bil bulanan



"Ready Stok"Android box 5.1 -2GB ram/8GB Rom

1)*RM209.90 -ADA STOK


2)Android box Mxq pro + 2GB RAM 16 GB ROM Ada stok! 





2GB DDR RAM, 16GB eMMC Storage, Dual-band Wifi (2.4&5Ghz), Ethernet LAN, Bluetooth 4.0.-Android 6.0 (Marshmallow)

2)*RM244.90 -ADA STOK

3)Android box Z28 2GB RAM 16 GB ROM Ada stok! 



2GB DDR RAM, 16GB eMMC Storage, Wifi (2.4Ghz), Ethernet LAN, optical SPDIF, high speed USB 3.0 port.
High performance quad core processors with latest Android 7.1 OS. Supports latest Kodi v17.3.

3)*RM244.90 -ADA STOK


4)Android box X92 2GB RAM 16 GB ROM Ada Stok! 




Amlogic S912 Octa Core 3G16G 4K Smart TV BOX Android 6.0 

4)*RM364.90 -  ADA STOK


*Warranty selama 60 hari utk semua android box dari tarikh terima barang


Package Content:
1 x Android TV Box 5.1/6.0
1 x Remote Control
1 x Malaysia 3pin Plug Charger
1 x HDMI Cable
1 x User Manual



***Saya tak jual android box 1gb sebab tak berapa smooth dan hang cepat!

**Dari page order sekarang,anda boleh pilih,order box shj atau box gan pakej myiptvfree tanpa bil bulanan sekali.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bagaimana Cara Menonton Saluran Tv Satelit Dari Android Fon,Tablet,Tv Android Box Tanpa Bila Bulanan.

Anda mungkin dah baca post Iptv dan Tv Windows untuk pc,laptop mengenai cara menonton tv satelit Malaysia dan Antarabangsa berkualiti digital dan HD kan...tetapi sekarang saya nak cerita plak pasal apps android supaya dapat menonton kat fon,tablet dan android tv box!

Jangan terperanjat...bukan cerita karut..memang benar anda boleh menonton ratusan malah ribuan saluran sama seperti kat iptv&tv windows kat fon,tablet dan tv box...semua saluran berkualiti digital dan hd...apa yang anda tonton kat iptv,anda boleh menonton kat fon,tablet dan android box plak.

Jadi bagaimana nak tonton kat fon,tablet dan android box...caranya senang..anda perlu download 2 jenis apps dan install kat fon,tablet dan android box lepas tu kena tambah satu URL PLAYLIST (kunci utama) iaitu senarai saluran dan wallah dah boleh menonton kat fon,tablet,android box.
cara tonton satelit tv kat fon,tablet,android box tanpa bil bulanan

atalah anda dah order dan dah install.masa lawat tempat wifi free boleh juga layan iptv kalau bosan..betul tak?

Perluke anda bayar bil bulanan...tidak perlu,kedua dua apps ni percuma..anda boleh download dan install kat ketiga-tiga device anda dan enjoy ratusan malah ribuan saluran percuma tanpa bil bulanan.

Anda boleh periksa video kat tepi kanan blog ini sebab ianya adalah contoh yang direkod dari saluran sebenar dan kalau nak lihat senarai saluran..sila periksa kat menu kanan kat bawah blog ini.Setiap saluran ini adalah saluran real bukan copy dari portal video lain dan ada saluran yang akan ditukar atau diupdate dari masa kesemasa termsuk VOD inggeris,melayu dan indonesia.

Kesemua apps ini disertakan secara percuma termasuk senarai URL PLAYLIST dengan tempahan pakej Myiptvfree.....dengan hanya sekali caj perkidmatan anda boleh menonton ribuan saluran percuma kat pc,laptop,fon,tablet dan android box...berbaloi kan...memang berbaloi.Anda boleh lawat post sebelah untuk info iptv,tv windows serta digital produk yang akan disertakan bersama.

Bila dah sedia untuk tempahan lawat ORDER SEKARANG


Sekali caj perkidmatan RM59.90 dah boleh menonton 2000++ saluran live satelit tanpa sebarang bil bulanan,boleh pakai seumur hidup,tiada expiry,tiada bil bualan!!!



Peluang Jana Income Halal Dari Produk Telekomunikasi Spt Prepaid,Postpaid,Astro,Tnb Dll

Terbuka pendaftaran sebagai agent menjual topup reload dari semua brand dan pembayaran bil2 setempat.

mencari agent top up reload prepaid di malaysiaTak perlu menjual apa2,hanya berikan servis topup dan menguruskan pembayaran bil2 setempat spt digi,maxis,celcom,umobile,redtone,airtel,bil postpaid,bil astro,tm,tnb dan semua jenis prepaid top up reload dan bil2 setempat.

Setiap bulan setiap keluarga perlu topup fon,bayar bil2 kat kedai atau pos betul tak,so kenapa tidak anda menjadi agent kami kat kawasan anda?Mesti anda kenal ramai keluarga kat kawasan kejiranan kan...so kenapa biarkan mereka bayar kpd orang lain,kalau anda menjadi agen anda boleh menguruskan pembayaran bil2 setempat serta topup reload prepaid/post paid anda boleh menjana pendapatan sampingan yang halal dan berterusan secara parttime atau full time.

Setiap top up prepaid anda akan dapat % dan setiap pembayaran bil2 setempat akan dapat RM setiap bil so setiap hari anda boleh jana income yang lumayan dan berterusan setiap bulan (repeat sebab,nak tak nak terpaksa bayar bil2 dan top up prepaid kan?)


boleh menjana pendapatan yang lumayan & halal menerusi bisnes prepaid reload
Anda boleh top up prepaid dari semua syarikat telekomunikasi dan bil2 setempat....tak perlu jual barang susah payah...anda iklankan shj kat kawasan kejiranan anda,bahawa anda buat prepaid reload dan menguruskan pembayaran bil2 setempat...orang akan datang mencari anda,anda tak perlu cari mereka...senang kan?

Kami mencari members yang berdisiplin & amanah sebab banyak wang ringgit akan bertukar tangan...so perlu ikhlas,amanah dan jujur.

Tak perlukan sebarang peralatan khas utk top up atau menguruskan pembayaran bil2 setempat....semua boleh dibuat menerusi smart fon.....kalau anda ada smart fon,anda layak menjadi agent kami.

Kami menjemput sesiapa shj yang sangat berminat utk menjadi agent kami,tak kira anda
delaer agent diperlukan denagan segera dari seluruh malaysia
surirumah,student,pencen,penggangur,pekerja kilang,pekerja kerajaan,pekerja swasta atau sesiapa shj berwarganegara Malaysia dengan smart fon (fon touch skrin biasa android) boleh mendaftar.

Setiap agent yang daftar akan mendapat bimbingan A-Z dari kami bagaimana nak mulakan,menguruskan, bisens topup repaid & pembayaran bil2 setempat serta cara buat web blog,facebook page/group dan pengiklanan effektif kat kawasan kejiranan anda...so anda dapat income maximum setiap masa.






MYIPTVFREE Software for pc,laptop and Android apps for fon,tablet and android box to watch hundreds of world channels free

Myiptvfree is one of many choices we have today for watching hundreds of world channels through pc,laptop,fon,tablet and android box but of course there is 2 different programs to use that is 1-software for pc,laptop and 2nd-android apps for fon,tablet and android box.

Many of us mostly currently using pay tv,satellite tv,cable tv and android box tv but all of these are very expensive and need to pay monthly billing but with this iptv software and android apps everyone can watch hundreds of world free channels without monthly billing..yes you heard it correct NO MONTHLY BILLING!

How this iptv software and android apps  can be used to watched world channels..is it scam of just gimmicks.....no..it's not scam or gimmicks.....actually iptv software is like video media player..jst like in every pc,laptop but this particular iptv video media player can play certain format files which is same format satellite tv channels using..so you can add these formats to iptv software to paly all channels for free.

But wait not just world channels...this software video media player can be used to record media files,screen shot and many useful application..you also can add url from video portals to be played direct from this video media software and at the same time record according to your needs.

As for watching same free channels on android devices...free android apps will be included..so you can watch same channels on the go without missing any favorite programs.

Both software and android apps to watch hundreds of world channels without billing is free but i'm charging a one time fee of usd5.50 or usd14.50 (2 packages available) for step by step guide with illustration on how to add channels to iptv software..how to search for new channels..whats web site is providing free channels including hot and spicy channels,movie channels,sports channels,anime channels,drama channels,news channels,fashion channels and so on...so you can add new channels your self all the time.

***If you need sample videos about the actual channels look for right side of menu..click and watch the actual channels that is recorded through the iptv software...all these channels are real and actual channels available and all channels are in digital and HD quality.


Member can visit my ORDER PAGE then pay to local account provided if you're Malaysia or use PAYPAL for outstation members.After payment successful email/fill the form/sms/watsapp/PM payment details such as time,date,amount,email / foto of receipt and email / if paid via paypal-send "already pay pal"

I will send ordered package via email zip file download...just download,install and enjoy...every steps included in the step by step guide pdf file.

Thank you and have a nice day

Satelit Internet Tv Malaysia Menawarkan Ribuan Saluran Percuma Tanpa Caj Bulanan Dan Tanpa Had.

Berminat dengan satelit internet tv software dengan ribuan saluran percuma?Memang bosan menonton rancangan tv nasional/astro/abnxcess sebab terlalu banyak rancangan tidak berkualiti serta rancangan yang sama berulang kali?Kat satelit internet tv anda boleh menonton ribuan saluran percuma dari seluruh dunia,pelbagai saluran seperti filem baru,filem klasik,filem khas untuk
dewasa,dokumentari,berita,sukan,fashion,music video,stesen radio seluruh dunia,filem on demand,filem dewasa on demand,live stream dan banyak lagi...anda memang tak akan bosan bila tonton rancangan dari internet tv ini dan kesemua saluran adalah percuma jadi tak perlu bayar setiap bulan.

Sekarang anda boleh menonton pelbagai rancangan malah ribuan saluran/channel dari seluruh dunia tanpa yuran bulanan,tanpa had 24jam 365 hari,jangan terkejut memang benar,anda boleh menonton ribuan chanels atau rancangan dari seluruh dunia seumur hidup secara percuma.

Dijamin satelit internet tv ini memang puas dan berbaloi kerana terdapat lebih 1000 saluran percuma termasuk channel untuk golongan dewasa dimana terdapat filem ## dan ### dan anda boleh set password supaya orang lain tidak dapat menonton....bila set password,genre dewasa akan hide dan bila nak menonton boleh enter password untuk menonton.

Bagi speed pulak,kalau pc atau laptop anda boleh main you tube,internet tv inipun boleh  jadi sesiapa yang pakai mobile broadband pun boleh tak kira maxis broadband,digi broadband,celcom broadband,umobile broadband,tm-sreamyx,unify,P1 dan semua jenis broadband boleh.

Bagi chanels pulak setiap hari akan ada new chanels update kerana chanels adalah user update base jadi kalau anda nak tonton sesuatu chanel cari kat google copy url live streaming/online player dan add kat satelit internet tv player kat bahagian files settings...anda boleh test sebelum confirm...jadi apa jua chanel yang ada kat online boleh ditambah ke player ini.

Senarai Negara yang yang broadcast rancangan mereka melalui satelit interent tv Malaysia:
 Afghanistan,Albania,Algeria,Andorra,Angola,Antigua and Barbuda,Argentina,Armenia,Australia,Austria,Azerbaijan.Bahamas,The Bahrain,Bangladesh,Barbados,Belarus,Belgium,Belize,Benin,Bhutan,Bolivia,Bosnia and Herzegovina,
Botswana,Brazil,Brunei,Bulgaria,Burkina Faso,Burma,Burundi.Cambodia,Cameroon,Canada,Cape Verde,Central African Republic,Chad,Chile,China,Colombia,Comoros,Congo,Democratic Republic of the Congo,Republic of the Costa Rica,Cote d'Ivoire,Croatia,Cuba,Cyprus,Czech Republic.
Denmark,Djibouti,Dominica,Dominican Republic.Ecuador,Egypt,El Salvador,Equatorial Guinea,Eritrea,Estonia,Ethiopia.Fiji,Finland,France.Gabon,Gambia,The Georgia,Germany,Ghana,Greece,Grenada,Guatemala,Guinea,Guinea-Bissau,
Guyana.Haiti,Holy See,Honduras,Hong Kong,Hungary.Iceland,India,Indonesia,Iran,Iraq,Ireland,Israel,Italy.
Jamaica,Japan,Jordan.Kazakhstan,Kenya,Kiribati,Korea,North Korea,South Kosovo,Kuwait,Kyrgyzstan.
Laos,Latvia,Lebanon,Lesotho,Liberia,Libya,Liechtenstein,Lithuania,Luxembourg.Macau,Macedonia,
Madagascar,Malawi,Malaysia,Maldives,Mali,Malta,Marshall
Islands,Mauritania,Mauritius,Mexico,Micronesia,Moldova,Monaco,Mongolia,
Montenegro,Morocco,Mozambique.Namibia,Nauru,Nepal,Netherlands,Netherlands Antilles,New
Zealand,Nicaragua,Niger,Nigeria,North Korea,Norway.Oman.Pakistan,Palau,Palestinian Territories,Panama,Papua NewGuinea,Paraguay,Peru,Philippines,Poland,Portugal.Qatar,Romania,Russia,
Rwanda.Saint Kitts and Nevis,Saint Lucia,Saint Vincent and the Grenadines,Samoa,San Marino,Sao Tome and Principe,Saudi Arabia,Senegal,Serbia,Seychelles,Sierra Leone,Singapore,Slovakia,Slovenia,Solomon Islands,Somalia,South Africa, South Korea,South Sudan,Spain,Sri Lanka,Sudan,Suriname,Swaziland,Sweden,Switzerland,Syria,Taiwan,
Tajikistan,Tanzania,Thailand, Timor-Leste,Togo,Tonga,Trinidad and Tobago,Tunisia,Turkey,Turkmenistan,Tuvalu,Uganda,Ukraine,United Arab Emirates,United Kingdom,Uruguay,Uzbekistan,Vanuatu,Venezuela,Vietnam,Yemen,Zambia,Zimbabwe.

*APA YANG ANDA AKAN DAPAT DENGAN PEMBELIAN SATELIT INTERNET TV SOFTWARE?*

"SATELIT INTERNET TV DENGAN RIBUAN SALURAN PERCUMA."

internet tv percuma

**Satellite internet tv sudah diganti dengan MYIPTVFREE Satelit Tv Antarabangsa utk 6 devices iaitu pc,laptop,fon,tablet,android box,andoid tv seperti live tv unlimited termasuk live tv Malaysia,Indonesia,India,Korea,China,Us,Uk.......movies,saluran panas,sports,news,dokumentari,anime,fashion dan sebagainya......saluran/siaran IPTV satelit antarabangsa dalam bentuk digital dan Hd serta akan diupdate dari masa kesemasa,semua extra produk digital dari pakej satelit tv akan disertakan bersama.

Kini anda boleh tonton ribuan programs tv satelit berkualiti digital & hd 24 jam,365 hari tanpa sebarang bil bulanan!!!!
Sekali caj perkidmatan,boleh pakai seumur hidup,tiada expiry,tiada bil bualan!!!

astro antarabangsa percuma
cara menonton astro tanpa bil bulanan




Cara sambung Laptop ke Tv lcd,led,skrin besar,flat screen

Salam semua....anda mungkin bertanya bagaimanakah caranya untuk menikmati movies dan videos dari online terus ke tv skrin besar kan?Memang ramai yang nak tahu kan? ok cara ini sangat mudah sebenarnya...ada beberapa cara yang sempat saya senaraikan kat sini...kesemua cara-cara ini saya ambil dari internet...diharap diy cara pemasangan pc atau laptop ke tv skrin besar dapat membantu anda menikmati movies dan videos dari internet.
cara pasang pc atau laptop ke tv

Cara pemasangan pc atau laptop ke tv skrin besar yang mempunyai port VGA

Sekarang ambil kabel VGA dan cucuk belakang tv dan kepala kabel dan plug sekarang cucuk hujung satu lagi ke pc atau laptop dan klik kanan mouse kat desktop then pergi kebawah ke graphic options> output to >monitor>select...sekarang pergi ke tv dan setting input tv, ini bergantung model tv anda...selamat mencuba.

Atau anda boleh membeli VGA to RCA kabel kat kedai pc serta kabel audio kerana vga tak support audio,jadi kena guna kabel bersingan untuk audio.......cucuk kabel VGA kat pcatau laptop then cucuk RCA kabel (merah,biru,kuning) ke kebelakang TV...sekarang cucuk audio kable ke pc atau laptop dan ke tv.

Dah cucuk semua balik ke pc atau laptop dan buat settings double display kat display settings dan resolution sekarang pergi ke tv dan buat setting kat tv.......sekarang dah complete....apa jua aktiviti kat pc atau laptop anda sekarang akan kelihatan kat tv..anda boleh guna untuk menonton internet tv movies uncut,videos,games kat skrin besar...selamat mencuba...kalau anda perlukan bantuan lawat http://televisions.wonderhowto.com/how-to/connect-your-laptop-your-tv-277182/ atau search kat google.

Anda juga boleh lawat - http://bit.ly/1NkxTTx -youtube-untuk menonton step by step guide cara sambung pc,laptop ke TV

Anda juga boleh guna kabel HDMI kalau pc/laptop anda mempunyai port hdmi sama dengan tv hdmi atau S-Video kabel kalau pc/laptop dan tv mempunyai port s-video...cara sambung plug dan adjust monitor property kat pc/laptop kepada multiple.


Lagi cara yang sangat simple untuk sambung laptop anda ke tv screen besar seperti led tv,lcd tv atau flat screen tv lama...caranya sangat simple dan mudah....dengan menyambung laptop ke skrin besar..boleh enjoy IPTV (http://bit.ly/1A0sGKU),main games dan sebagainya.Try it -**Kalau boleh sila share supaya ramai yang boleh dapat info ini.
Posted by Internet Tv Percuma Uncut on Wednesday, July 1, 2015


"Contoh belakang tv"
port belakang tv untuk pemasangan pc/laptop ke tv

Jenis-jenis  kabel yang diperlukan untuk pemasangan pc atau laptop ke tv skrin besar.

1)VGA kabel kalau pc/laptop dan tv mempunyai port VGA sama
cara menonton tv dari pc atau laptop ke tv skrin besar


2)VGA ke RCA kabel untuk pc/laptop yang mempunyai port VGA dan kat TV RCA
cara menonton internet tv dari pc atau laptop ke tv biasa

3)Kabel audio kena pakai berasingan kalau guna VGA/RCA kabel
cara mudah menonton dan main games kat pc atau laptop dengan sambungan ke tv skrin besar

HDMI kabel kalau pc/laptop dan tv mempunyai port HDMI sama (tak perlu audio kabel)
diy pemasangan kabel dari pc atau laptop ke tv skrin besar atau biasa
S-Video Kabel
kabel s-video digunakan untuk memasang/conect pac/laptop ke tv untuk menikmati saluran percuma