Make Money Opportunity

Propellerads

Translate

Pilihan Pengguna - Satelit Internet Tv Atau Astro Malaysia Atau Tv Kabel Abnxcess?

Di Malaysia terdapat satelit tv servis iaitu Astro dan kabel tv servis iaitu Abnxcess serta pelbagai jenis Internet tv tetapi servis tv manakah yang mendapat sambutan yang tinggi serta pelbagai pilihan?

Kalau dikira internet tv vs satelit tv vs kabel tv di Malaysia,memang nombor satu ialah satelit tv servis Astro kerana sudah lebih 10 tahun beroperasi.Kalau dikira pilihan chanels banyak juga tetapi lebih banyak chanel bermaksud lebihlah kena bayar betul tak?Chanel pula selalu berulang sampai bosan menonton tv kalau dikira chanel pilihan yang sikit kalau caj bulanan kurang dari RM60,kalau lebih tu pilihan chanel pun banyak,tapi kebanyakan chanel kalau diluar negara hampir 70% percuma,tetapi kita kat sini kena pulak bayara caj bulanan yang tinggi,tidak setimpal dengan bayaran serta servis.

astro malaysia internet tv percumaSekarang beralih pula ke Abnxcess yang menawarkan tv internet kabel yang mempunyai lebih kurang 50 chanel tetapi saya kurang pasti mengenai kualiti servis serta berapa kerap rancangan yang ditayang berulang,tetapi yang pasti kalau hujanpun masih boleh menonton bukan seperti Astro dimana kalau hujan sikit terus tutup tv serta bil talipon akan melambung kalau panggil call servis astro...cuma nombornya toll free tapi caj paling tinggi,kalau nak call customer servis Astro,jangan call dengan hanya credit phone RM2 memang tak akan cukup...tak tahula apa yang berlaku di sini,semuanya ditanggung oleh pengguna tapi servis pula macam di negara mundur....langsung tak menghormati pegguna!!!!!
abnxcess Malaysia internet tv percuma
Tak tahu macam mana dengan servis Abnxcess,kalau anda seorang pengguna kabel tv servis sila berikan komen anda supaya ramai lagi member kita dapat mengetahui apa yang sedang berlaku.

Ada satu lagi tv servis iaitu satelit internet tv yang menawarkan ribuan saluran secara percuma dan ada banyak aplikasi terdapat kat internet tetapi aplikasi yang paling popular ialah ITV kerana aplikasi ini mengandungi ribuan chanels dari seluruh dunia tanpa caj dan tanpa bayaran bulanan serta tanpa had.

cara tonton filem,anime,music video,ftv,fashion,drama,serials,filem dewasa,filem 18+ tahun keatas,filem aksi percuma

Kini ramai yang menggunakan satelit internet tv software sebagai pilihan atau alternatif bagi menonton rancangan atau chanels tanpa bayaran,had tanpa sempadan,tanpa tapisan.Nak tonton filem percuma,nak tonton anime percuma,nak tonton music video percuma,nak tonton ftv percuma,nak tonton filem dewasa,nak tonton video uncensored atau uncut,nak tonton kartun,nak dengar music dari seluruh dunia,ribuan chanel,ribuan bahasa,ribuan videos semuanya ada dan sebab itulah ramai yang sedang beralih kepada satelit internet tv dan kalau dikira servis tv mana yang paling banyak pengguna mestilah Astro tetapi kini bukan seperti dahulu, langsung tiada pilihan,kini ada banyak pilihan dan pilihan yang terbaik ialah Satelit Internet Tv kerana banyak pilihan saluran atau chanels percuma dan boleh tonton tanpa had tanpa caj bulanan,siapa yang tak nak kan?