Satelit Internet Tv Malaysia Menawarkan Ribuan Saluran Percuma Tanpa Caj Bulanan Dan Tanpa Had.

Berminat dengan satelit internet tv software dengan ribuan saluran percuma?Memang bosan menonton rancangan tv nasional/astro/abnxcess sebab terlalu banyak rancangan tidak berkualiti serta rancangan yang sama berulang kali?Kat satelit internet tv anda boleh menonton ribuan saluran percuma dari seluruh dunia,pelbagai saluran seperti filem baru,filem klasik,filem khas untuk
dewasa,dokumentari,berita,sukan,fashion,music video,stesen radio seluruh dunia,filem on demand,filem dewasa on demand,live stream dan banyak lagi...anda memang tak akan bosan bila tonton rancangan dari internet tv ini dan kesemua saluran adalah percuma jadi tak perlu bayar setiap bulan.

Sekarang anda boleh menonton pelbagai rancangan malah ribuan saluran/channel dari seluruh dunia tanpa yuran bulanan,tanpa had 24jam 365 hari,jangan terkejut memang benar,anda boleh menonton ribuan chanels atau rancangan dari seluruh dunia seumur hidup secara percuma.

Dijamin satelit internet tv ini memang puas dan berbaloi kerana terdapat lebih 1000 saluran percuma termasuk channel untuk golongan dewasa dimana terdapat filem ## dan ### dan anda boleh set password supaya orang lain tidak dapat menonton....bila set password,genre dewasa akan hide dan bila nak menonton boleh enter password untuk menonton.

Bagi speed pulak,kalau pc atau laptop anda boleh main you tube,internet tv inipun boleh  jadi sesiapa yang pakai mobile broadband pun boleh tak kira maxis broadband,digi broadband,celcom broadband,umobile broadband,tm-sreamyx,unify,P1 dan semua jenis broadband boleh.

Bagi chanels pulak setiap hari akan ada new chanels update kerana chanels adalah user update base jadi kalau anda nak tonton sesuatu chanel cari kat google copy url live streaming/online player dan add kat satelit internet tv player kat bahagian files settings...anda boleh test sebelum confirm...jadi apa jua chanel yang ada kat online boleh ditambah ke player ini.

Senarai Negara yang yang broadcast rancangan mereka melalui satelit interent tv Malaysia:
 Afghanistan,Albania,Algeria,Andorra,Angola,Antigua and Barbuda,Argentina,Armenia,Australia,Austria,Azerbaijan.Bahamas,The Bahrain,Bangladesh,Barbados,Belarus,Belgium,Belize,Benin,Bhutan,Bolivia,Bosnia and Herzegovina,
Botswana,Brazil,Brunei,Bulgaria,Burkina Faso,Burma,Burundi.Cambodia,Cameroon,Canada,Cape Verde,Central African Republic,Chad,Chile,China,Colombia,Comoros,Congo,Democratic Republic of the Congo,Republic of the Costa Rica,Cote d'Ivoire,Croatia,Cuba,Cyprus,Czech Republic.
Denmark,Djibouti,Dominica,Dominican Republic.Ecuador,Egypt,El Salvador,Equatorial Guinea,Eritrea,Estonia,Ethiopia.Fiji,Finland,France.Gabon,Gambia,The Georgia,Germany,Ghana,Greece,Grenada,Guatemala,Guinea,Guinea-Bissau,
Guyana.Haiti,Holy See,Honduras,Hong Kong,Hungary.Iceland,India,Indonesia,Iran,Iraq,Ireland,Israel,Italy.
Jamaica,Japan,Jordan.Kazakhstan,Kenya,Kiribati,Korea,North Korea,South Kosovo,Kuwait,Kyrgyzstan.
Laos,Latvia,Lebanon,Lesotho,Liberia,Libya,Liechtenstein,Lithuania,Luxembourg.Macau,Macedonia,
Madagascar,Malawi,Malaysia,Maldives,Mali,Malta,Marshall
Islands,Mauritania,Mauritius,Mexico,Micronesia,Moldova,Monaco,Mongolia,
Montenegro,Morocco,Mozambique.Namibia,Nauru,Nepal,Netherlands,Netherlands Antilles,New
Zealand,Nicaragua,Niger,Nigeria,North Korea,Norway.Oman.Pakistan,Palau,Palestinian Territories,Panama,Papua NewGuinea,Paraguay,Peru,Philippines,Poland,Portugal.Qatar,Romania,Russia,
Rwanda.Saint Kitts and Nevis,Saint Lucia,Saint Vincent and the Grenadines,Samoa,San Marino,Sao Tome and Principe,Saudi Arabia,Senegal,Serbia,Seychelles,Sierra Leone,Singapore,Slovakia,Slovenia,Solomon Islands,Somalia,South Africa, South Korea,South Sudan,Spain,Sri Lanka,Sudan,Suriname,Swaziland,Sweden,Switzerland,Syria,Taiwan,
Tajikistan,Tanzania,Thailand, Timor-Leste,Togo,Tonga,Trinidad and Tobago,Tunisia,Turkey,Turkmenistan,Tuvalu,Uganda,Ukraine,United Arab Emirates,United Kingdom,Uruguay,Uzbekistan,Vanuatu,Venezuela,Vietnam,Yemen,Zambia,Zimbabwe.

SENARAI RANCANGAN ATAU CHANNEL DI SATELIT INTERNET TV MALAYSIA 

Lebih dari 500 -800 saluran dari seluruh dunia
cara tonton ribuan saluran percuma astro

"Saluran tambahan untuk dinikmati lebih banyak lagi saluran percuma termasuk rancangan uncut/unedit dengan plugins(tersedia kat menu satelit internet tv,cuma klik untuk aktifkannya sahaja"


(Extra Plugin 1 -117 saluran satelit internet tv percuma)
rancangan uncut,unedit

(Extra Plugins 2 -105 saluran satelit internet tv percuma)
percuma astro dari internet tv

(Extra Plugins 3  -757 saluran satelit saluran internet tv percuma)
ratusan chanels dan rancangan percuma


SAMPLE GAMBAR CHANNEL / RANCANGAN SEBENAR DI SATELIT INTERNET TV MALAYSIA.
"Kesemua gambar dibawah ini dari chanel atau saluran percuma sebenar"
1001 saluran percuma untuk tontonan rakyat diMalaysiatonton rancangan satelit percuma

satelit tv percuma tanpa caj bulananinternet tv percuma


tonton abn,astro percuma tanpa bayar bulanantonton rancangan dewasa percuma dengan internet tv
aksi model tanpa coli kat internet tvtv free 24 jam dari siaran seluruh dunia
cara tonton astro percuma dengan internet tv percuma di Malaysiaaksi model,celebriti bogel kat internet tv



adjust setting internet tv untuk tonton filem dewasa percumatonton sports chanels percuma dan live

tonton chanel dewasa percumasaluran percuma





*APA YANG ANDA AKAN DAPAT DENGAN PEMBELIAN SATELIT INTERNET TV SOFTWARE?*

"SATELIT INTERNET TV DENGAN RIBUAN SALURAN PERCUMA."

internet tv percuma


koleksi ebuku bersama pakej internet tv percuma

+

Video downloader -anda boleh download videos dari semua video portal menggunakan video downloader.

+
bonus percuma dengan pembelian pakej satelit internet tv
  2 Bonus produk




**Satellite internet tv sudah diganti dengan IPTV Satelit Antarabangsa utk 5 devices iaitu pc,laptop,fon,tablet,android box seperti movies,saluran panas,sports,news,dokumentari,anime,fashion dan sebagainya......saluran/siaran IPTV satelit antarabangsa dalam bentuk digital dan Hd serta akan diupdate dari masa kesemasa,semua extra produk digital dari pakej satelit tv akan disertakan bersama.

Kini anda boleh tonton ribuan programs satelit berkualiti digital & hd 24 jam,365 hari tanpa sebarang bil bulanan!!!!
Sekali caj perkidmatan,boleh pakai seumur hidup,tiada expiry,tiada bil bualan!!!

astro antarabangsa percuma
cara menonton astro tanpa bil bulanan




86 comments:

  1. minta tlg u settingkan...i bole dtg dimana2...i bole byr rm200

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta member anda tolong kalau tidak tahu tapi tak ada apa yang perlu disettingkan cuma download,unzip,install kedua-dua file yang ada,lepas dah install,open player tadi periksa kat menu paling top/atas sekali,nampak plugins,klik setiap plugins dan akan download automatic,lepas selesai boleh tonton ribuan saluran...senang saja.

      Cara download dan settings ada kat sini:http://internettvmalaysia.blogspot.com/p/cara-setting.html

      Tq

      Delete
    2. Pakej termasuk ebuku kamasutra bergambar 360 muka surat + satelit internet tv + 100 barangan digital,selepas bayaran saya akan emailakan download link untuk semua brangan dalam satu link,anda hanya perlu download semua barangan dan simpan kat device anda,bila ada masa nanti boleh periksa / install satu persatu.

      Internet satelit tv software akan berada didalam foleder B,anda akan tahu bila klik download link yang saya emailkan,anda juga boleh download ebuku/software satu persatu bila bila masa.

      Selepas install satelit internet tv anda hanya perlu klik pada ikon tv lepas tu klik pada chanel pilihan anda,setiap kali menonton satu chanel tidak perlu bayar.

      Bayaran RM39.90 adalah sekali seumur hidup bagi pakej ebuku kamasutra bergambar + satelit internet tv dengan ribuan saluran percuma + 100 barangan digital.

      Delete
  2. Internet tv ni boleh tgk melalui tv x...ke laptop...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanya untuk pc dan laptop,kalau ada tv yang boleh connect pc/laptop (hd connection /vga connection) boleh tonton,tapi kalau biasa pc dan laptop mesti digunakan sebab kena download zip file.....unzip...install....set up file dan .net frame work,jadi kalau tiada pc atau laptop tak boleh install.

      Delete
  3. Replies
    1. Terimakasih diatas pertanyaan anda,sila buat bayaran seperti jumlah dan ke akaun yang diberikan diatas dan isikan order form dengan butiran bayaran seperti tarikh,masa,jumlah,online transfer number atau cah deposit branch name atau guna paypal kalau nak download serta merta.

      Bagi bayaran melaui bank,saya akan emailkan butiran download dalam masa 24jam selepas bayaran disahkan.

      Download link yang saya akan emailkan akan mengandunggi 100 lebih digital produk dan satelit internet tv serta ebuku kamasutra bergambar(versi english)

      Terimakasih

      Delete
  4. Terimakasih Tuan,saya sudah terima semua produk yang diorder dan semua produk memang lebih berbaloi.

    Satelit internet tv berfungsi dan memang terlalu banyak saluran sehingga saya tidak dapat menonton semuanya,saya rasa kalau nak menonton semua chanel satu persatu mungkin mengambil masa yang lama...memang best dan syiok menonton rancangan percuma dari seluruh dunia.

    Bagi 100 barangan digital pulak saya sebenarnya terkejut kerana ada banyak produk yang dijual pada harga tinggi kat internet tetapi saya berterimakasih kerana anda berikan pakej ini pada harga borong untuk RM0.30,saya nak cuba jual pada harga RM5 setiap satu dan saya boleh dapat RM500 kalau boleh jual semua digital produk berulang kali...memang best!

    Kamasutra bergambar pula penuh dengan gambar berkualiti HD dan banyak informasi sehinggkan isteri saya pun baca dengan penuh minat......TERIMAKASIH.

    ReplyDelete
  5. EN.Ramadhan subky -Sudah emailkan download link sebentar tadi,maaf untuk kelewatan beberapa jam,sebab masalah internet conection.

    Sila periksa inbox dan spam folder untuk email bertajuk satelit internet tv + 100 barangan digital + ebuk kamasutra bergambar.

    Harab encik berpuas hati dengan servis kami.

    Terimakasih diatas pembelian anda.

    ReplyDelete
  6. En.Ramadhan -saya sudah emailkan download link 2jam tadi tapi saya terima notification dari boxbe,sila emailkan email baru supaya saya dapat hantarkan download link.

    Terimakasih

    ReplyDelete
  7. Ok En.Ramadhan -saya dah confirmkan kat boxbe....sila periksa email anda untuk download attachment.

    Terimakasih

    ReplyDelete
  8. Internet nk kna pkai line @ brdbnd...adakah quota data akin kurang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dulu pakai P1,streamyx atau unify memang power tapi sekarang pakai umobile broadband pun dah ok.......kalau anda boleh tonton youtube dgn internet anda sekarang itvpun boleh.

      Datapula memang akan berkurangan sama seperti kita guna untuk tonton youtube atau video,music lain.Guna internet seperti biasapun data akan berkurangan setiap harikan.........kalau tonton masa time free kira ok.. :)

      Delete
    2. byk tk data yg dgunakn..cth kalau pkai brdbnd quota 4gig...tgk itv 2-3 jam/day...brp lama data bleh tahan..

      Delete
    3. Saya kurang pasti mengenai berapa jam berapa kuota / data akan diguna.....tapi saya boleh berikan perbandingan seperti berapa data akan habis kalau guna youtube/tonton video/streaming online sejam/2 jam?Ianya sama dengan satelit internet tv,data yang diguna sama seperti guna untuk tonton video/streaming.

      Harap anda faham maksud saya.Terimaksih

      Delete
    4. mcm mana nak confirm payment melalui cash deposit

      Delete
    5. Selepas bayaran cash deposit,isikan order form dengan nama cawangan cash deposit,tarikh,masa(ikut resit),jumlah dan send,nanti masa periksa saya akan tahu dari siapa.

      Tq

      Delete
  9. CHANNEL SPORT ADE X?MCM FOX SPORT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chanel sports ada yang luar negara,semua chanel dicatogorikan bagi memudahkan pelanggan tonton chanel tertentu..kalau nak sports chanels sahaja klik pada genre SPORTS,kalau nak movie klik pada genre MOVIES dan MOVIES ON DEMAND dan sebagainya

      Delete
  10. Replies
    1. no fon ada tapi tidak dapat letak kat sini sebab spam calls...akan emailkan bersama order download nanti.Terimakasih

      Delete
    2. Sorry,hanya guna cimb akaun,anda boleh transfer dari maybank2u / atm transfer/cash deposit.tq

      Delete
  11. Can you give me your telephone number to confirm payment

    ReplyDelete
    Replies
    1. Due to a lot of abuse/spam sms i only give my number to customers via email when i send download links to all the products.

      Once you made the payment to confirm or to send payment details ki.ndly email me.....my email is on the order form.

      Thank you and have a nice day

      Delete
  12. Salah satu faktor penceraian ialah tidak kepuasan di dalam rumahtangga.

    Statistik menunjukkan lebih daripada 40% mengatakan pasangan berada dalam masalah memuaskan diri pasangan di atas katil.

    ReplyDelete
  13. Video yg sgt bagus.Tambahkan banyak lagi video spt ini.Dapat merangsang hubungan bersama suami...terimaksih

    ReplyDelete
  14. Tiada apa yang menggembirakan anda sebagai lelaki melainkan apabila melihat senyuman Si Dia tanda kepuasan dengan kehebatan prestasi seks anda yang hebat!

    Kepuasan itu pastinya datang dari Zakar anda yang cukup TEGANG dan cukup BESAR sungguh nikmat di ruang Si Dia. Hebat MEMANCUT LAJU dan LAMA BERTAHAN sehinggakan Si Dia ketagih setiap malam dengan kehebatan anda!!!

    ReplyDelete
  15. beruntung pada suami isteri yang memahami hingga tidak melepaskan peluang dan malam-malam indah suami isteri untuk bersetubuh. kehamilan merupakan saat istimewa kerana bibir kemaluan isteri yang bengkak akan menambah keenakan suami isteri. hari-hari tanpa haid selama 9 bulan memang tidak sewajarnya di lepaskan begitu sahaja tanpa hubungan intim dan enak. Selalunya orang perempuan berdiam diri walaupun tidak dapat kepuasan kerana malu. padahnya memakan diri bila jiwa tersiksa, merana, menghayalkan fantasi seks yang indah2 hingga semua kerja jadi tak sempurna. Jadi suka saya berkongsi pada sahabat2 neter, kalau ada masaalah batin jangan disimpan. Saya pernah beberapa kali menghantar kawan dan keluarga berubat dalam kes lemah syahwa. Menurut pendapat Ustaz Adi Wijaya (perubatan traditional) yang tinggal di Kampong Belahan Tampok, Rengit, Batu Pahat dan mengajar di daerah pontian, masaalah lelaki dalam soal lemah hubungan intim boleh berlaku kerana pemakanan, urat, darah, mental dan tak kurang juga masaalah yang berpunca dari ilmu hitam ataupun sihir. Jangan tertipu dengan bomoh tikar terbang pulak...

    ReplyDelete
  16. Window 8 atau Tablet android compatible tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Window ok...no problem tapi adroid tak sure.tq

      Delete
  17. Replies
    1. Ada order form kat menu atas,butiran bayaran ada kat sana,buat byrn then isi form/email/sms,saya akan email download link dlm masa 24jam slps byrn disahkan.tq

      Delete
  18. Setiap kali kita menonton internet quota kita akan berkurang ke x...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sepett menonton youtube/livestreaming.....tq

      Delete
  19. Saya pernh beli satelit internet tv dgn tuan. Cm ne sy nk dptkan panduan hubungan intim suami isteri dan online downloder tu.. kena buat pembayaran semula ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perlu nanti saya akan periksa email pelanggan dan emailkan download link bagi kedua-dua produk tambahan ini.TQ

      Delete
  20. Replies
    1. Anda boleh proceed dengan bayaran dan hantar order form...semua butiran bank in ada kat order form

      Delete
  21. Blh tanye sikit. program ni sama macam xbmc/kodi ke? Download dlm zip file.
    Bolih pilih channel dlm satu aplikasi x?

    ReplyDelete
  22. Lebih kurang...download filenya sahaja untuk instal tanpa zip dan boleh pilih chanel dalam satu aplikasi.

    ReplyDelete
  23. semua channel astro dan tv malaysia ade x.
    blh whatapp saya 0185706751

    ReplyDelete
  24. Bos...masih boleh beli ke. Nak bnk in ptg ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih available tuan...boleh proceed bayaran lepas tu sms/email/guna form diatas untuk pengesahan bayaran.TQ

      Delete
  25. Hallo,bagaimana nk tunjuk bukti pembayaran jika sudah bakin.boleh wasap 0197768382

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan boleh guna order form atau SMS/Email untuk hantar bukti bayaran..hanya perlukan MASA,TARIKH& JUMLAH shj.TQ

      Delete
  26. sayA BERminat mcm mana nak bayar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Info bayaran kat ORDER SEKARANG lepas bayaran isi form dan hantar.Pakej ni untuk PC&Laptop shj..utk android set top box tak boleh...kalau ada pertanyaa/soalan PM FACEBOOK PAGE

      Terimakasih

      Delete
  27. Replies
    1. Satelit internet tv tidak boleh guna kat fon/tablet tapi IPTV astro dlm dan luar negara 500++ saluran termasuk saluran panas boleh guna kat pc.laptop.fon.tablet.Untuk info lawat page IPTV Astro

      Delete
    2. saya tak berapa pasti berapa keseluruhan GB diperlukan.....tapi saya boleh berikan contoh.......speed dan kuota sama seperti menonton online videos,live streaming atau youtube.

      TQ

      Delete
  28. Replies
    1. Boleh tuan..sila proceed dengan order dan email/SMS/PM butiran bayaran.

      Tuan boleh order dari ORDER SEKARANG PAGE

      Delete
  29. Hi. Jika tengok movie & TV satelit online ni, ada subtitle malay@ english tak? Atau boleh alihsuara bahasa malaysia tak? Ada EPG schedule program TV channel yang ditonton macam astro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni tiada bil bulanan seperti ASTRO jadi..tonton saluran seperti yang ada sahaja....semua saluran malaysia dan indonesia serta antarabangsa ada subtitle tetapi mengikut negara masing masing.....disebabkan saluran dari banyak negara tiada EPG schedule......kualiti sama seperti astro -sialan digital dan hd termasuk saluran panas.

      terimakasih

      Delete
  30. Kalau tengok movie & iptv, kita boleh tahu movie dah berapa lama start or berapa peratus lagi nak movie itu nak habis or tamat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni bukan rekoded video tuan...bila klik satu-satu channel dia akan main terus termasuk saluran tv malaysia (tiada masa sebab bukan pakai decoder).

      Delete
  31. iptv boleh di install ke bayak pc @ laptop ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. IPTV software ni boleh diintall akt banyak pc,laptop dan android apps utk fon,tablet tetapi hanya untuk pengunaan persendirian sahaja kerana saya boleh track playlist(senarai saluran).TQ

      Delete
  32. internet Tv ni movie yang direkodkan ke atau live?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satelit internet tv ni semuanya saluran rekod tetapi IPTV utk pc,laptop & android apps utk fon,tablet -semua saluran digital dan HD serta live (perbezaan masa 2 saat) -lawat page ni utk
      IPTV PC,LAPTOP,FON,TABLET

      Delete
  33. Saya dah membuat pembayaran semalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sebenarnya dah emailkan downloads links semalam meungkin tuan tidak menerimanya tak apa saya dah emailkan balik tadi (sudah dapat email tuan)..sila periksa inbox dan spam folder..kalau dah terima/tidak terima berikan feed back tuan.... PM saya kat facebook page

      Delete
  34. boleh guna untuk android box...Semua channel dapat ke kalau guna android box

    ReplyDelete
    Replies
    1. IPTV software utk pc,laptop dan android apps untuk fon,tablet shj..tetapi anda boleh guna playlist url untuk android box...

      maksudnya software tak boleh tapi playlist boleh kalau tahu cara tambah saluran...saya sudah menyediakan cara tambah saluran ke android box kat tepi page dan untuk senarai saluran lihat pada tepi kanan atas page ni.

      Delete
  35. Saya berminat. Bole beli lagi x?
    Tuan Bole reply msg ni pada wassap sy or hp sy x sbb sy jarang buka web internet ni. Takut xperasan reply tuan.
    0143655554

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sudah sms tadi....iptv ni masih ada...sila pilih pakej..buat bayaran..dan isiform/email/sms/pm butiran bayaran spt masa,tarikh,jumlah dan email aktif.

      Delete
  36. Saya berminat, tawaran pakej masih ada lagi....boleh wasap 0192542470

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah menerima bayaran tuan utk pakej 3..saya sudah emailkan downloads bagi pakej 3 sebentar tadi sila periksa inbox.tq

      Delete
  37. Saya berminat. Berapa harga pakej? Cara pembayaran? whatsapp saya 0138014945

    ReplyDelete
  38. Tuan lawat page ORDER SEKARANG utk info pembayaran -1 harga rm49.90 -sekali caj perkidmatan-4 softwares utk menonton ribuan saluran extra barangan digital.

    ReplyDelete
  39. Sy berminat tolong wasup sy 0123843751

    ReplyDelete
  40. saya berminat wasap saya 0174231143

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan sila proceed dgn bayaran RM50 caj perkidmatan sekali shj tanpa bil bulanan/caj tersembunyi dan email/sms/watsapp/pm butiran bayaran spt masa,tarikh,jumlah,email aktif atau gambar resit dan email aktif.tq

      Delete
  41. Tuan lawat page order sekarang untuk butiran payment..lepas payment isiform/emailwatsapp/sms/pm butirannya..saya akan emailkan downloads sejurus payment disahkan.TQ

    ReplyDelete
  42. masih ada lagi tak ye... masih rm39 Ke

    ReplyDelete
  43. Hai...saya dah bnk in tapi ada respon dari phk tuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua order dah diemailkan pada jam 12.00 tengahari tadi.sila periksa inbox dan spam folder anda..klu masih tiada guna kontact form diatas dan berikan butiran spt masa,tarikh,jumlah,email aktif...akan emailkan sekali lagi.

      TQ

      Delete
  44. Hello.

    Adakah produk ini masih dijual?
    Berapa harganya?
    Boleh tak disambung terus dengan tv?
    Boleh dapat link utk memahami lebih lanjut produk tuan jual ini?

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  45. Masih ada pckge ni..klu siaran astro warna,mustika,ria smua tu ada x..Dan astro supersport

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terdapat lebih dr 2000 programs tv Malaysia, antarabangsa, movies series dll hy utk rm 49.90 tanpa bil bulanan n blh pakai kat 5 device serentak.

      Delete