Make Money Opportunity

Propellerads

Translate

Betulke Ada Cara Hack Atau Godam Astro Untuk Menonton Semua Chanel?

Astro satu satunya stesen satelit tv yang mendominasi pasaran Malaysia,dah hampir 20 tahun sudah tetapi astro Malaysia masih lagi kukuh dan baru baru ini mendapat award best satelit tv servis provider asia,jadi tak hairanlah kenapa ramai yang memilih astro malaysia.

bagaimana nak hack astro malaysia

Tak ramai yang tahu bahawa kerajaan kita mempunyai syer kat astro menerusi Permodalan Nasional Berhad dan kerana inilah juga kerajaan kita tidak membenarkan sesiapa untuk menggunakan servis satelit tv lain yang jauh lebih murah dan banyak pula pilihan,jadi PNB akan mendapat syer setiap tahun dan kerjaan pula akan mendapat cukai perkidmatan yang sedang dibayar oleh pelanggan sebanyak 6% setiap bulan...jadi kalau dikira kerajaan akan menikmati 2 imbuhan dalam 1 tetapi ini tektik bisnes tak siapa yang boleh membantah atau merungut betul tak.

Setelah sekian lama astro malaysia mendominasi pasaran malaysia,tiada peningkatan dari segi mutu kualiti chanel dan masih lagi mempunyai banyak kelemahan seperti siaran terganggu semasa hujan,customer servis bukan lagi percuma kalau talipon bil akan melambung!semuanya dibayar oleh pelanggan tetapi untuk bayaran yang dibayar tidak mendapat perkidmatan yang berkualiti atau setandings.

Jadi ada pihak yang cuba untuk hack atau godam astro supaya dapat menonton semua saluran dengan bayaran minimum tapi betulke boleh hack?Saya sudah periksa kat google search lama juga tetapi apa yang saya temui hanyalah link chanel astro luar negara ataupun mungkin satu dua link saluran yang memangpun dah ada dalam pakej minimum,jadi kalau nak hack astro atau nak godam astro tak payak nak pening kepala memang tak boleh sebab setiap kad yang diguna sudah diprogramkan dan tak boleh diubahsuai,kalau copy sekalipun saya rasa hanya free chanels sahaja yang boleh ditonton.

stesen tv satelit percumaMungkin ada yang dah tahu cara hack astro atau godam kad astro kalau ada boleh lah kongsi kat sini supaya semua yang sedang bayar lebih untuk perkidmatan tak berkualiti asto boleh menonton semua chanel,kalau astro menigkatkan mutu kandungan dan perkidmatan ramai yang tidak akan merunggut.

Bagi mereka yang nak menonton ribuan saluran tanpa caj bulanan tanpa had bolah lah menggunakan internet tv yang jauh lebih banyak saluran percuma dari seluruh dunia.

150 + Barangan Digital Pada Harga Borong Dengan Pakej Iptv Software & Android Apps Fon,Tablet

100+ barangan digital siap dengan lesen hak jualan semula pada harga borong,ramai yang ingin berniaga dan mencari barangan yang sesuai pada harga borong untuk berniaga tetapi berapa ramai yang tahu mengenai barangan digital?

100 barangan digital pada harga borong
Apa itu barangan digital sebenarnya?Produk ini meliputi dua kategori utama iaitu buku dalam bentuk digital dan aplikasi iaitu softwares,kedua-dua produk ini adalah produk digital yang mendapat sambutan hangat bila -bila masa.Barangan digital sudahpun wujud sekian lama tetapi bagi Malaysia,ianya masih fresh market sebab tidak ramai yang meniaga barangan digital.

Anda mungkin tidak mempunyai produk sendiri tetapi ada cara untuk memiliki digital produk ini supaya kita dapat menjualnya balik iaitu dengan memiliki master resale rights iaitu lesen hak penjualan semula,dengan memiliki lesen  tersebut kita mempunyai hak untuk menjual setiap produk digital pada harga kita sendiri.

Senarai Softwares dengan master resale rights,ada software yang mempunyai lebih dari 1 unit produk dalam folder,jadi jumlah keseluruhan produk lebih daripada 47 produk!(1300 files):

AFFILIATE PAY MASTER
DESKTOP URL SHRINKER
GRAPHIC WIZARD COOL TOOL
ROLODEX
WEB CONTENT FIRE
ANALyZEBUZZ
DIGITAL PRODUCTS DEMON
LINK BUZZ
SEARCH BUZZ
WEB PAGE SHRINKER
ANIMATED 3D
DOMAIN NAME DOMINATOR
MEMBERSHIP SITE MANAGER
SEARCH ENGINE DETECTOR
WEB TRAFFIC SPREADER
AUCTION O MATIC
47 koleksi software bersama pakej internet tv percuma
EASY FLASH
PICTURE ADS BUZZ
SGC PACKAGE
AUTO YAHOO
E BODY SYSTEM
PLR MANAGER
SNAP BUZZ
BANNER BUZZ
Ee WRITE PRO
PROTECTOR BUZZ
SNAP VIDEO PRO
CONVERTION EQUALIZER
EMAIL FORMATTER
QUICK ZIP
TESTIMONIAL EXPRESS
CUSTOMER SUPPORT SYSTEM
EXIT PRO GENERATOR V2
RECIPROCAL EXCHANGE
UPSELL BUZZ

Senarai ebuku + MP3 + VIDEO dengan lesen hak jualan semula,ada ebuku yang mempunyai lebih dari 1 unit produk dalam folder,jadi jumlah keseluruhan produk lebih daripada 69 produk!(3197 files)



100 WEIGHT LOSS TIPS
ART OF ASKING GIRLS OUT
ATTRACT MODEL DATES
BOOKS SELF HELP TIPS
BULLY BUSTER
CAMPING
CARD TRICKS
CAREER CLIMBER
COMUNICATION CRUNCH
CREATE WP POWERED ARTICLE DIRECTORIES
DATING DOS AND DONT
DOING BUSINESS WITH PAY PAL
EBOOK PUBLISHING SECRECTS
AFFORTLESS ABUNDANCE
EMAIL MARKETING MAGICIAN
ENRICH YOUR LIFE
ENVIROMENT
EXAMINATION SURVIVALS
EXECISE TIPS FOR ELDERLY
EXPLOITING CLICK BANK FAST PROFITS
FAST FREELANCING FUNDS
FORUM TRAFFIC SECRETS
FREE FOOT SUCCESS
GENERATE EMERGENCY CASH FROM THE INTERNET FAST
GOOD CARB DIETS
HINDU YOGI SCIENES
HOW TO CREATE EBOOK
HOW TO INTERPRET YOUR DREAMS
HOW TO PRAY WITH POWER
INFINITE PROFITS
INSIDER TRAFFIC SERIES VIDEOS
INTERNET MARKETING GOLDMINE
INTERNET MARKETING TRICKS V3
LANDING PAGE SUCCESS GUIDE
koleksi ebuku bersama pakej internet tv percuma
MAKING MONEY WITH FACEBOOK
MAXIMIZE YOUR ADSENSE CTR
MONEY MADNESS 21ST CENTURY
NATUTAL CURES FOR MENOPAUSE
NEWBIES GUIDE TO CPA
NEW CASG METHOD
OFFLINE GUERILLA MARKETING
ONLINE LEGAL
PATH TO COURAGE
PLR MARKETING FOR INTERNET MARKETERS
POSITIVE THINGKING SUCCESS
PRIVATE LABEL RIGHTS
QUIT SMOKING TODAY
RESALE RIGHTS PROFITS EXPOSED
RESALE RIGHTS WEEKLY BONUS
SCHOOLING SCTION STRATEGIES
SECRETS OF AN AMAZING MARRIAGE
SELF DEFENCE FOR WOMEN
SELF DEFENCE 101
SIMPLE SALES COPY
SPYWARE REMOVAL BOOK
SQUEEZE PAGE SYSTEM
SQUEEZE PAGE GURU
STOP WATCH METHOD
STRENGTEN THE BOND
TWITTER BOOM PRODUCTS
UNSTOPPABLE UP LINE
USING VIDEO YOUR WEB SITES
WEB 2.0 EBOOK
WEB TRAFFIC EXPLOSION
WHAT DOES SUCCESS TRUELY MEAN
WORKING TIME WORK FOR YOU
WORK SHOP MASTERY SECRETS
WORD PRESS WEBSITES FOR DUMB DUMBS
YOUR FIRST ECOMMERCE WEB SITE


**Selain barangan ebuku & softwares diatas pelanggan iptv pakej juga akan mendapat extra 50+ softwares yang sangat berguna seperti dibawah ini :

extra produk tambahan bersama pakej iptv software pc,laptop dan android apps fon,tablet
software berguna bersama pakej iptv

50 produk tambahan bersama pakej iptv
percuma extra bonus

extra bonus bersama saluran percuma
kenapa bayar lebih utk menonton saluran satelit?

order iptv dapat 150 extra digital produk
hanya dgn order iptv dapat extra barangan digital
pasti hebat extra barangan digital sebagai bonus dengan order iptv

kenpa bayar lebih utk menonton tv...sekarang boleh menikmati ratusan salurans eluruh dunia dengan hanya RM39.90 sekali bayaran shj

dapatkan extra barangan digital bersama pakej iptv pc,laptop,fon,tablet


Pilihan Pengguna - Satelit Internet Tv Atau Astro Malaysia Atau Tv Kabel Abnxcess?

Di Malaysia terdapat satelit tv servis iaitu Astro dan kabel tv servis iaitu Abnxcess serta pelbagai jenis Internet tv tetapi servis tv manakah yang mendapat sambutan yang tinggi serta pelbagai pilihan?

Kalau dikira internet tv vs satelit tv vs kabel tv di Malaysia,memang nombor satu ialah satelit tv servis Astro kerana sudah lebih 10 tahun beroperasi.Kalau dikira pilihan chanels banyak juga tetapi lebih banyak chanel bermaksud lebihlah kena bayar betul tak?Chanel pula selalu berulang sampai bosan menonton tv kalau dikira chanel pilihan yang sikit kalau caj bulanan kurang dari RM60,kalau lebih tu pilihan chanel pun banyak,tapi kebanyakan chanel kalau diluar negara hampir 70% percuma,tetapi kita kat sini kena pulak bayara caj bulanan yang tinggi,tidak setimpal dengan bayaran serta servis.

astro malaysia internet tv percumaSekarang beralih pula ke Abnxcess yang menawarkan tv internet kabel yang mempunyai lebih kurang 50 chanel tetapi saya kurang pasti mengenai kualiti servis serta berapa kerap rancangan yang ditayang berulang,tetapi yang pasti kalau hujanpun masih boleh menonton bukan seperti Astro dimana kalau hujan sikit terus tutup tv serta bil talipon akan melambung kalau panggil call servis astro...cuma nombornya toll free tapi caj paling tinggi,kalau nak call customer servis Astro,jangan call dengan hanya credit phone RM2 memang tak akan cukup...tak tahula apa yang berlaku di sini,semuanya ditanggung oleh pengguna tapi servis pula macam di negara mundur....langsung tak menghormati pegguna!!!!!
abnxcess Malaysia internet tv percuma
Tak tahu macam mana dengan servis Abnxcess,kalau anda seorang pengguna kabel tv servis sila berikan komen anda supaya ramai lagi member kita dapat mengetahui apa yang sedang berlaku.

Ada satu lagi tv servis iaitu satelit internet tv yang menawarkan ribuan saluran secara percuma dan ada banyak aplikasi terdapat kat internet tetapi aplikasi yang paling popular ialah ITV kerana aplikasi ini mengandungi ribuan chanels dari seluruh dunia tanpa caj dan tanpa bayaran bulanan serta tanpa had.

cara tonton filem,anime,music video,ftv,fashion,drama,serials,filem dewasa,filem 18+ tahun keatas,filem aksi percuma

Kini ramai yang menggunakan satelit internet tv software sebagai pilihan atau alternatif bagi menonton rancangan atau chanels tanpa bayaran,had tanpa sempadan,tanpa tapisan.Nak tonton filem percuma,nak tonton anime percuma,nak tonton music video percuma,nak tonton ftv percuma,nak tonton filem dewasa,nak tonton video uncensored atau uncut,nak tonton kartun,nak dengar music dari seluruh dunia,ribuan chanel,ribuan bahasa,ribuan videos semuanya ada dan sebab itulah ramai yang sedang beralih kepada satelit internet tv dan kalau dikira servis tv mana yang paling banyak pengguna mestilah Astro tetapi kini bukan seperti dahulu, langsung tiada pilihan,kini ada banyak pilihan dan pilihan yang terbaik ialah Satelit Internet Tv kerana banyak pilihan saluran atau chanels percuma dan boleh tonton tanpa had tanpa caj bulanan,siapa yang tak nak kan? 

Cara Tonton Internet Tv Dengan Ribuan Saluran Tanpa Had Tanpa Caj Bulanan Pengganti Satelit Tv Mahal

Cara Tonton Internet Tv Dengan Ribuan Saluran Tanpa Had Tanpa Caj Bulanan Pengganti Satelit Tv Mahal

Anda bosan tonton saluran dari tv1,tv2,tv3,tv8,tv9,astro,abn,tv chanel konvensional kerana banyak slot rancangan yang berulang dan juga terpaksa bayar caj bulanan yang tinggi,kadang disebabkan selalu berada di luar anda tidak dapat menonton rancangan kegemaran ataupun anda berminat untuk tonton rancangan tv semasa diluar rumah ataupun semasa kat rumah?

Ada banyak jenis internet tv yang boleh anda guna melalui pc atau laptop tetapi berapa kos serta berapa jenis software ini yang memerikan kepuasan menonton ribuan saluran termasuk yang untuk dewasa sahaja?Satelit internet tv yang saya syorkan ini mengandungi ribuan saluran percuma dari seluruh negara dari filem,series,dokumentari,sports,fashion tv,anime,mangga,filem dewasa dan banyak lagi,dari semua jenis internet tv yang pernah saya try,internet tv in sahaja yang mempunyai banyak chanel dan tidak banyak masalah serta buat saya memang puas hati.

Senarai negara yang menawarkan chanel percuma melalui internet tv ini adalah -

"Afghanistan,Albania,Algeria,Andorra,Angola,Antigua and Barbuda,Argentina,Armenia,Australia,Austria,Azerbaijan.Bahamas,The Bahrain,Bangladesh,Barbados,Belarus,Belgium,Belize,Benin,Bhutan,Bolivia,Bosnia and Herzegovina,
Botswana,Brazil,Brunei,Bulgaria,Burkina Faso,Burma,Burundi.Cambodia,Cameroon,Canada,Cape Verde,Central African Republic,Chad,Chile,China,Colombia,Comoros,Congo,Democratic Republic of the Congo,Republic of the Costa Rica,Cote d'Ivoire,Croatia,Cuba,Cyprus,Czech Republic.
Denmark,Djibouti,Dominica,Dominican Republic.Ecuador,Egypt,El Salvador,Equatorial Guinea,Eritrea,Estonia,Ethiopia.Fiji,Finland,France.Gabon,Gambia,The Georgia,Germany,Ghana,Greece,Grenada,Guatemala,Guinea,Guinea-Bissau,
Guyana.Haiti,Holy See,Honduras,Hong Kong,Hungary.Iceland,India,Indonesia,Iran,Iraq,Ireland,Israel,Italy.
Jamaica,Japan,Jordan.Kazakhstan,Kenya,Kiribati,Korea,North Korea,South Kosovo,Kuwait,Kyrgyzstan.
Laos,Latvia,Lebanon,Lesotho,Liberia,Libya,Liechtenstein,Lithuania,Luxembourg.Macau,Macedonia,Madagascar,Malawi,Malaysia,Maldives,Mali,Malta,Marshall Islands,Mauritania,Mauritius,Mexico,Micronesia,Moldova,Monaco,Mongolia,
Montenegro,Morocco,Mozambique.Namibia,Nauru,Nepal,Netherlands,Netherlands Antilles,New
Zealand,Nicaragua,Niger,Nigeria,North Korea,Norway.Oman.Pakistan,Palau,Palestinian Territories,Panama,Papua NewGuinea,Paraguay,Peru,Philippines,Poland,Portugal.Qatar,Romania,Russia,Rwanda.
Saint Kitts and Nevis,Saint Lucia,Saint Vincent and the Grenadines,Samoa,San Marino,Sao Tome and Principe,Saudi Arabia,Senegal,Serbia,Seychelles,Sierra Leone,Singapore,Slovakia,Slovenia,Solomon Islands,Somalia,South Africa, South Korea,South Sudan,Spain,Sri Lanka,Sudan,Suriname,Swaziland,Sweden,Switzerland,Syria,Taiwan,
Tajikistan,Tanzania,Thailand, Timor-Leste,Togo,Tonga,Trinidad and Tobago,Tunisia,Turkey,Turkmenistan,Tuvalu,Uganda,Ukraine,United Arab Emirates,United Kingdom,Uruguay,Uzbekistan,Vanuatu,Venezuela,Vietnam,Yemen,Zambia,Zimbabwe"

Bayangkan setiap hari boleh tonton saluran berbeza bukan sekadar 50 atau 100 saluran tetapi ribuan saluran yang boleh ditonton sepuas hati,saya tidak dapat memberikan senarai chanel kerana terlau banyak senarai jadi bila anda download internet tv ini anda akan tahu kenapa saya tidak dapat menyenaraikan list chanel internet tv,ada negara yang listkan hampir 50 chanel kalau dikira semua negara dah berapa kan,jadi lepas anda download anda akan tahu nanti.

Ramai juga yang mencari maklumat mengenai cara untuk hack atau godam chanel Astro tetapi memang tak boleh nak hack atau godam saluran Astro kerana setiap kad yang digunakan kat decoder mempunyai cip yang sudah di programkan jadi setiap pelanggan mempunyai kad yang sudah dilock saluran astro tertentu,jadi jangan buang masa mencari cara nak hack astro atau godam chanel astro.

Saya menyediakan satu pakej istimewa dengan satelit internet tv iaitu 100 lebih produ digital untuk kegunaan sendiri atau untuk jual semula kerana setiap produk digital ini siap dengan lesen jualan semula,jadi anda pasti tidak akan rugi malah anda kan gembira dengan pakej ini yang dapat menambah pendapatan anda sekaligus kalau nak,kalau tak nak boleh guna untuk sendiri sahaja.

Sekiranya anda mencari alternative pengganti astro,abn,tv1,tv2,tv3,tv8,tv9 dan tv lain dan ingin tonton ribuan saluran chanel tanpa had,tanpa caj bulanan sila layari web blog kat bawah ini untuk informasi cara download,settings dan order :