Wednesday, August 24, 2016

IPTV Satelit Antarabangsa Utk Pc,Laptop,Android Tablet,Android Smartphones,Android Tv Box

Ramai yang mungkin sudah tahu mengenai IPTV iaitu internet protocol television dan ada banyak jenis device atau peralatan yang boleh digunakan seperti android iptv dekoder / set top box untuk tv tetapi ramai yang tidak tahu mengenai iptv software untuk pc dan laptop,tidak banyak perbezaan antara kedua-dua sistem ini.

IPTV membolehkan anda menonton saluran Malaysia & Antarabangsa percuma tanpa bil bulanan dengan Pc,Laptop,Tablet,Smartphones,android box.
tonton semua chanel astro percuma

Terdapat semua jenis genre saluran dari movies,sports,fashion,news,dokumentari,lifestyle dan banyak lagi saluran percuma dan paling penting hampir 50% saluran satellit digital dan hd dalam dan luar negara boleh ditonton tanpa caj bulanan.

Dengan menggunakan player khas (software/apps media player khusus untuk pc,laptop,android fon,tablet,android box tv) anda boleh menonton ratusan saluran percuma,tidak perlu membazirkan wang ringgit setiap bulan untuk caj bulanan...hanya download...install player ni..add playlist yang saya akan sertakan dan terus menonton semua saluran berkualiti tinggi Digital & HD.

Saluran dunia sama sperti kualiti Astro yang terdapat dari dalam dan luar negara berserta saluran digital dan HD,semua gambar ini dicopy(screen shot) dari saluran sebenar!

iptv astro khas untuk pc&laptop
iptv astro untuk pc&laptop

bagaimana menonton saluran astro percuma di pc

saluran astro luar negara percuma

tonton semua saluran percuma tanpa had

siaran percuma

saluran percuma rtm malaysia

saluran iptv percuma

contoh saluran iptv untuk pc&laptop

saluran astro malaysia

saluran percuma

android iptv apps percuma

playlist terbaru iptv laptop&pc

contoh dari saluran iptv sebenar

cara menonton saluran percuma dengan iptv pc/laptop

saluran dunia percuma

iptv untuk laptop


saluran movie percuma

saluran tv percuma

internet tv percuma

semua saluran percuma sentiasa

tidak perlu lagi bayar bulan-bulan untuk astro malaysia

ribuan saluran percuma

siapa nak tonton astro percuma

saluran tak boring

saluran tak akan henti masa hujan

chanel fashion percuma

chanel cartoon percuma

mengapa bayar lebih untuk saluran percuma

astro dibrunei

astro di malaysia
saluran sukan percuma
Screen shot menggunakan android apps iptv android fon,tablet,android box !

tonton ratusan saluran berkualiti hd dengan android apps iptv percuma utnuk android tablet dan fon

android apps iptv untuk android tablet,android fon dan smart phone

Player software / apps ni juga berfungsi seperti recoder,screen shot,image viewer dan boleh tambah url media lain untuk play live streaming serta video dari portal video terus....hanya perlu follow step by step guide bergambar dalam bahasa melayu yang akan disertakan bersama pakej.

Bagi speed pula sama seperti menonton live streaming atau online videos...sebab kesemua saluran adalah live dan beza cuma 2-3 saat dari negara asal siaran.

Sekarang anda boleh menonton kat rumah,office,kedai mamak dan mana-mana pun dengan hanya iptv software /apps  utk Pc,Laptop,Android Fon,Tablet,android box (5 device) tidak perlukan peralatan,piring,pemasangan profesional,wiring,serta caj bulanan..hanya bayaran sekali caj perkidmatan bagi pengumpulan saluran,updates saluran dari masa kesemasa,penyediaan pdf file step by step guide bergambar dalam bahasa melayu cara-cara download,install dan add saluran untuk software pc&laptop serta android apps untuk fon,tablet dan android box.Tiada caj bulanan atau caj tersembunyi.

****Boleh set Master Lock bagi mengelak orang lain buka IPTV T Tv software & Apps/apk!




Reality Tv Show Episods Penuh Pelbagai Genre Tanpa Bil Bulanan Hanya Di Iptv Satelit Antarabangsa Malaysia,Brunei,Singapura

Anda mungkin pernah menonton reality tv siri dari saluran satelit tv kan..spt American idol,survivor,totally divas,15 minutes of fame dan beberapa lagi tetapi ramai yang tidak tahu terdapat ratusan reality tv series sebenarnya...yang kita tonton kat asia ni hanya beberapa sahaja yang sentiasa diulang tayang atau akan diberhentikan siaran sebelum tamat episod tertentu dan yang langsung tak suka ribuan iklan...hilang syok menonton kat tv satelit walaupun byara mahal setiap bulan.

Kat pakej Iptv tanpa bil bulanan ni...anda dapat menonton ratusan malah ribuan programs termasuk tv series yang pernah dan belum pernah ditayangkan kat asia dimana terdapat ratusan reality tv series episod penuh yang utk matured audience dan juga untuk tontonan umum.....memang banyak untuk dipilih dan yang paling syok tak ada iklan yang sentiasa mengganggu mood......bagi members yang ingin kan set kandungan tertentu supaya orang lain tak menonton boleh set master lock/parental lock...cuma 2-3 steps shj dah boleh setkan...lepas setkan kalau sesiapa yang cuba on tak boleh,harus massukkan password utk buka..so bagi parents no problem...bagi yang bujang tak payah la na cerita mesti dok tengok sampai mata lebam....hehehehe...gurau ajo ya!

Saya buat skrin shot sikit dari software+apps IPTV pakej ni...skrin shot ni cuma sebahagian dari genre reality tv series..ada ratusan sebenarnya dari satu genre shj....terdapat banyak lagi genre yang boleh dipil spt action,adventure,anime,classic,sci fi,fantasy,horror,drama,western dan banyak lagi dan semua tv series ni boleh diset sarikata bahasa melayu atau bhs lain!

*klik gambar utk besarkan
tv series penuh tanpa bil bulanan hanya dari IPTV malaysia,brunei,singapura tanpa bil bulanan forever!


tonton tv series tanpa iklan 24jam

tonton tv series tanpa bil bulanan hanya dari IPTV tanpa bil

ribuan programs satelit tanp bil bulanan hanya dari IPTV MALAYSIA,BRUNEI,SINGAPURA

tv series pelbagai genre percuma

tonton tv series 24jam,365hari tanpa bil bulanan


mencari saluran astro tanpa sebarang bil bulanan

tak perlu lagi bayar utk menonton ribuan program tv satelit

tv satelit pertama yang tiada bil bulanan kat Malaysia,Brunei,Singapura

Kini semua boleh tonton tv series+movies+sports live+news+dokumentari+anime+fashion+Live tv satelit tanpa bil bulanan kat pc,laptop,android fon,tablet,android box utk tv -5 devis serentak tanpa bil bulanan dan paling syok kosnya hanya RM49.90 shj sekali tanpa bil atau caj tersembunyi!


Sunday, July 24, 2016

Beza Antara MYIPTV & MYIPTVFREE Bagi Menonton IPTV Kat Pc,Laptop,Android Fon,Tablet,Android Box Utk TV

Pernah dengar myiptv kan?So kat myiptv ni ada berapa banyak saluran?Myiptv boleh pakai kat 1 device android box sahaja dan saluran tidak stabil sebab disedut dari server astro oleh pengendali dari negara China dan dijual runcit kepada pengedar tempatan utk dijual pada harga jauh lebih murah dari Astro.

Ramai juga nak boikot astro dan langgan myiptv tetapi meraka tak sedar sebenarnya kalau astro lingkup myiptv pun akan lingkup juga sebab saluran dari astro bukannya dari myiptv...myiptv tidak ada apa2 kos pembikinan saluran/produksi..sama juga seperti cetak rompak vcd/dvd.....orang lain labur jutaan ringgit utk produksi tetapi dengan senang orang lain akan buat copy dan jual jauh lebih murah..kononya mereka adalah pesaing astro!

Risiko myiptv walaupun dapat tonton astro full tetapi saluran tidak dijamin,kalau pihak pengendali di China menghadapi masalah...semua saluran myiptv akan tergendala dan bayaran akan hangus macam itu shj!

Caj yang sekarang dikenalan kepada pelanggan adalah 3bln-RM120 /6bln-RM178/12bln-RM280...satu sen pun tak pergi kepada astro tetapi kepada musang dari negara China!!!

Kalau MYIPTVFREE ,boleh pakai kat 5 alat iaitu pc,laptop windows xp&7 keatas,android fon,tablet,android box utk TV kalau ada.Jadi boleh pakai kat dalam rumah/office dan on the go.

Tiada bil bulanan atau caj tersembunyi.......Forever free dan semua saluran ni dari seluruh dunia termasuk Malaysia bukan cetak rompak atau disedut/dicuri dari server astro atau server tv satelit lain tetapi dari sumber sah sebab disediakan oleh admin dari seluruh dunia yang mencari saluran tv satelit yang dah ada kat internet dan menukar format utk ditonton kat myiptvfree.

Semua saluran yang ada kat myiptvfree adalah boleh ditonton 24jam setiap hari dan akan diupdate dari masa ke semasa...buat masa sekarang kat myiptvfree ada lebih dari 600 saluran percuma + 2500 programs dari extra Ttv yang meliputi movies+tv series full library (boleh set subs melayu & bhs lain),sports live puluhan saluran,news,dokumentari,fashion,anime,manga,toons, dan banyak lagi.....boleh tonton sampai mata lebam...hahahahah...gurau aje...semua ni boleh ditonton PERCUMA FOREVER!

Ok..apa-apa pun mari.........kita lihat senarai saluran penuh yang ada kat MYIPTV utk android box(1 alat shj) dan cara dapatkan Mac address supaya dapat aktifkan MYIPTV nanti.

MyIptv Channels List

Klik utk gambar besar
senarai saluran astro penuh kat myiptv utk android box

senarai saluran penuh myiptv

Cara dapatkan Mac address dari Android box anda
(klik gambar dan besarkan)
bagaimana nak cari atau dapatkan mac address kat android box?
Jadi anda boleh agak mana satu mempunyai saluran yang lebih dan sentiasa diupdate..jadi bijaklah buat keputusan sama ada nak tonton movies+tv series world wide+sports live unlimited+lain2 programs PERCUMA atau nak bayar bil bulanan....terpulang pada anda! MYIPTVFREE
FOREVER PERCUMA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...